Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5.5/10). Musím se přiznat, že jsem se bavil teda více než u prvního dílu. Bylo to možná navrácením známých tváří, které jsem z nějakého nepochopitelného důvodu viděl rád na obrazovce. Každopádně vůbec nechápu režiséra.. Proč vůbec dělal tenhle druhý díl? To podle mě ani on sám neví.. Zřejmě to byl hit v roce 2017, tak chtěl Netflix ještě trochu podojit tento krvavý a ujetý nářez plný krásných hereček na které se fakt pěkně koukalo. Scénář raději komentovat nebudu, protože bych si to s těmi hvězdami ještě rozmyslel. Jde jen a pouze o průměrnou podívanou, kde se pobavíte nad režisérovou ujetostí, uslyšíte pár solidních hitů a skvěle se u toho vypne mozek. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Aj štvrtkový večer patril netflixu. Ani som nevedel že sa chystá dvojka. Jednotka bola veľmi dobrá. Niečo nové a taká hororová komédia na ktorú sa dobre pozeralo. Dvojka je podobná. Až príliš podobná. Konečne netflix pridal aj Česky dabing. To by pri novších filmoch mal ponúkať. A za to veľké plus. 4* ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička byla celkem fajn a hodně těžila z momentu překvapení.Tohle dvojka - celkem logicky - nemá a i když se docela snaží,svému předchůdci se nevyrovná.Na druhou stranu je to ale pořád koukatelná ulítlá zábava s trochou toho gore,která v podmračeném odpoledni vyloženě nudit nebude.Snad jen ta Samara,která první díl táhla tu chybí...60% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Věrný sequel zábavné kraviny z dílny Netflixu, ve kterém se díky Bohu vrací většina osazenstva a i když je příběh tentokrát už hodně přepálený, pořád se nejedná o žádný ztracený čas a bavit se budou nejen teenageři. Zprvu jsem se trochu bál, že se budeme muset obejít bez kouzelné Samary Weaving, ale to tu nemíním prozrazovat všem, kteří ji adorují stejně jako já. [viděno na Netflixu 11.9.2020] ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že moje id mě kvůli Judahovi nutí trochu nadhodnocovat, takže v hloubi vidím slabší čtyři... nicméně to jsem dal i minulýmu dílu a tenhle byl oproti němu přecejenom trochu vlažnější, některý vtipy byly trochu trapný, člověk už tak nějak věděl, co přibližně čekat a nedostával jsem už takový haha syndromy jako u jedničky. I tak se ale furt jedná o zábavnou a stylovou jednohubku se sympatickýma postavama, dobrýma gagama a celý to prostě působí jako ideální nenáročnej film večer, kdy prostě nemáte chuť přemejšlet. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kalifornii, konkrétně v Los Angeles, Burbanku a v El Segundo High School ve stejnojmenném městě. Natáčelo se od 14. října do 24. listopadu 2019. (noelcoward73)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno