Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Adam Price žije pro rodinu. Spletitá síť tajností ho ale přinutí, aby začal zoufale pátrat po pravdě o lidech, kteří mu jsou nejbližší. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Tosi 

všechny recenze uživatele

Seriál odpálí tajemná ženská, která se objeví, zašeptá vám do ucha nějakou prasárnu z vašeho života a zmizí. Otázek kdo, kde, jak a proč vyvstává celou dobu mraky, zrovna tak se proplétají hlavní postavy a jejich lži, ale seriál je natočenej tak chytlavě, že tenhle záhadnej thriller funguje nadmíru dobře. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál s vysokým tempom od začiatku do konca, až sa chce povedať, že by sa tu zišli jedna- dve epizódy navyše, aby to nepôsobilo miestami možno trochu uponáhľane. Čo je mimochodom na adresu súčasnej seriálovej nadprodukcie, kde sa naťahuje, čo sa dá, veľký kompliment. Inak ide o takú neradostnú úvahu nad stavom manželstiev v západnej spoločnosti, kedy sa za fasádami veľkých rodinných domov odohrávajú veci okolím nevidené a tak v skutočnosti vyššia stredná trieda vzbudzuje iba závisť, ktorá nakoniec nie je ničím reálnym opodstatnená. Podvádzanie, nemanželské deti a klamstvá. A v prvom rade tajomstvá, ktoré by mali zostať utajené. Ale je to tak správne? Cudzinka urobila na túto tému celkom brutálny sociálny experiment a aký je výsledok, sa dozviete v ôsmich, kvalitatívne veľmi vyrovnaných, epizódach tohto napínavého seriálu. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mierne nadpriemerny krimi serialik odohravajuci sa v mensom anglickom meste. Neskutocne sa to uzli prakticky az po 6tu cast. Sem-tam vyslovene absurdnosti. (ktore davaju zmysel az v poslednych epizodach) Par dielov je lepsich, vacsinou vsak priemer, ktory neurazi, a ak divak "prilis nepremysla" moze celkom zabavit. Ano, je to casto naivne a skratkovite, ale ak momentalne nemate rozpozerane nieco ine, kludne tomu dajte sancu. Par znamych tvari z inych serialov, ale v celku voci herectvu, ci technickej stranke nemam vyraznejsie vyhrady. Len ten scenar nie vzdy sedi....no. ;) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nesmierne príťažlivá, scenáristická delikatesa, ktorá ukážkovo mätie jedným “twistom” za druhým, že divák čumí ako alpaka (kto videl - chápe, kto uvidí - pochopí), čo to na neho títo traja scenáristický “majstri športu” vybalili. Miestami je to napriek vážnym témam, nečakane sarkasticky vtipné, a keďže mi je tento druh humoru veľmi blízky, bavil som sa viac než slušne. Samozrejme, nič nie je dokonalé, dokonca ani “The Stranger”, ktorý miestami ako celok pôsobí priam extrémne absurdne, ale keď tento štát môže riadiť narušená osobnosť, tak prečo by seriál nemohol postrádať logiku. Všetci tvorcovia tohto projektu sa podieľali na úspešnom seriáli “SAFE” (taktiež od Netflixu), ktorý som doposiaľ nevidel, takže poďme hneď všetci spolu nato - “BUĎME ZODPOVEDNÍ, SPOLU TO DÁME!” ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

The Stranger přišel zničehonic a rozhodně zabodoval. Mám rád britské minisérie a tahle plní všechno, co jsem od ní očekával. Takže vůbec nepřekvapí, že je povedeně obsazená a má náboj od začátku až do konce. Několik proplétajících záhad je natolik zajímavých, že dokáží pořádně vtáhnout a vy jen čekáte, co se bude dít dál. Některé zvraty jsou překvapivé, některé o něco méně, ale daří se to hlavní - udržet diváka v napětí. Já jsem byl spokojenej i s koncem, kterému by možná slušelo o trochu lepší dotažení. Jen jsem nepochopil, proč je český název Cizinec, když postava nazvaná "The Stranger" je žena. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie sa začalo v marci 2019 v Manchestri. Ďalšie scény boli potom natočené v Bury a Boltone v apríli a v Stockporte v júni 2019. (Arsenal83)

Reklama

Reklama