Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To město mu hodně dlužilo a on se rozhodl, že to někdo zaplatí... Novinář Harry Barber zariskoval a skončil na dva roky v base. Když se opět ocitl na svobodě, rozhodl se, že se mezi mocnými v Palmettu prosadí. Stát se drsňákem však není snadné... (Warner Home Video CZ)

Recenze (44)

Dale 

všechny recenze uživatele

Film prináša v závere niekoľko prekvapení, no akosi nasilu, aby to bolo zaujímavejšie. Od začiatku filmu chýba spád a miestami až nudí. Hlavne vďaka nepresvedčivému výkonu Woodyho Harrelsona, ktorý pôsobí tak úboho, že by ani on sám neuveril tomu, že ho chce zbaliť taká kočka ako je Elisabeth Shue (a pritom naňho ešte doma čaká Gina Gershon). ()

k212 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle jsem nevydržela sedět v napětí ani minutu (prostě nuda), i přestože mám Woody Harrelsona jako herce fakt v oblibě. Všemu nasadil korunu předvídatelný závěr. No jako eroťák se to možná ujme. Volker Schlondorff ujel s tímhle projektem na plné čáře (vlastně jen proto jsem se donutila dodívat to až do závěru). ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Až se chce napsat klasická devadesátková zvratovka (trochu ve stylu Nebezpečných her). Hned od začátku víte, že je něco špatně, respektive že to není tak, jak se zdá a jeví. K dobru filmu je třeba říci, že až takhle zamotané jsem to nečekal. Harrelson si devadesátky užíval, zde například s ženami, které se tu kolem něj točí. A nutno říci, že trojice Shue, Gershon a Sevigny je fakt sexy. 3.5* ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Dlouho film vypadá jak obyčejný péčko, ze kterýho někdo vystřihnul všechny šukací scény. A péčko to připomíná i topornejma hereckejma výkonama a totálně dementníma dialogama. Jenom jsem čekal, kdy se na scéně objeví opravář komínů Helmut. Postupně se to ale začne různě zamotávat a nakonec z toho vyleze docela napínavej thriller. I když ten konec byl zase zamotanej a překombinovanej až zbytečně moc. Za zmínku ještě stojí, že Elisabeth Shue, Gina Gershon i Chloë Sevigny jsou tady fakt sexy. A taky mě potěšila písnička OMC - How bizarre. Celkově průměr. ()

Visáč 

všechny recenze uživatele

Kapánek nedopečený príspevok do žánru neo-noir. Viac jak na chytrý scenár sa tu hraje na atmosféru (Florida, bejby) a takový ten off-beat vibe, aký očakávate od režiséra Plechového bubienku. Woody je správne skrachovaný a Gina, Chloe s Elizabeth Shue tvoria tak silné kombo, že radi prehliadnete všetky nedostatky. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na Floridě v lokalitách Palmetto, Fort Myers a Sarasota. (Terva)

Reklama

Reklama