Reklama

Reklama

Ztracení chlapci

  • Česko Ztracení hoši (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sam a jeho starší bratr Michael jsou ryze američtí mladíci s ryze americkými zájmy. Poté, co se společně s matkou přestěhují do poklidného městečka Santa Carla v Kalifornii, se však věci začínají překvapivě měnit. Michael poslední dobou přestává být sám sebou. A jeho matce se nebude líbit, v co se mění. Film Ztracení chlapci obléká do nového kabátu tradici upírských hororů. Je zručně namíchanou směsicí hrůzy, která rozbuší srdce diváků, smíchu, při kterém praskají jejich bránice, a rockové hudby, která nenechá jediný sval na těle v klidu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je dost zvláštni, první půl hodina se vleče, že minuty ubíhají jako hodiny a místy to má klišé, které je tak moc ohrané, až to neni hezké. Pak se konečně film rozjede a směřuje do závěrečné třetiny, která je luxusní akční žrádlo, kde krev teče po celém baráku, ale zároveň to má parádní napínavou atmosféru. Bráchové Sam a Michael sou dobře sehraní a chemie mezi nimi funguje, za to Frogové sou zase na pěst. Kiefer Sutherland zde ani tolik nehraje upíra, jako samotného ďábla a hraje ho na jedničku. A je to takové rodiné drama, školní drama, romantika, pak je to zase horor, uff no je tady hodně žánrů a ze začátku se to fakt dost těžko sleduje, ale ty tři budou, protože Jason Patric. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Niekto vraj The Lost Boys považuje za film (pre žáner) historicky neuveriteľne dôležitý, podľa mňa bol pre upírske filmy osemdesiatych a deväťdesiatych rokov potrebný, asi ako Twilight pre tie súčasné. Celkom ma bavila atmosféra. Predsa len, 80s a tie deti / zabijáci upírov jak vytrhnutí z Weird Science (alebo vlastne hocijakého Hughesa). Horor? Výsmech. A scenár je obzvlášť dementný. Ale povedzte sami: Netešili by ste sa nato po takomto traileri?? http://www.youtube.com/watch?v=7sj3FbfuFV8 ()

Reklama

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem to, ale The Lost Boys mě totálně dostali. Corey Feldman mě sice nadále neskutečně sere, a mohl by s druhým Coreym soutěžit o to, kdo z nich má víc punchable ksicht, ale jinak jsem to tak nějak hltal od bizarní a nejspíš neúmyslně vtipné úvodní scény na kolotoči po fantastickou, závěrečnou dědovu hlášku. 9/10 ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Priemerný upírsky horor ktorý vygraduje až v poslednej polhodinke. Joel Schumacher tentoraz natočil niečo hororovejšie a velmi zábavne pretože v niektorých scénkach prekypujú komediálne prvky. 5 motorkáry sú upíry a v noci vycucávajú ľudom krv a dotoho sa zapletie jeden chalan ktorý vypyje krv od upíra a stane sa upírom 60 percent. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nemozem Amenhotepzial hodnotit zvysne dve casti upirskej trilogie Lost Boys, jelikoz som videl len tuto prvu cast, a aj to bolo tesne po roku 1989. Reziser Joel Schumacher natocil vskutku posobivy horor, ktory prinuti divaka sa aj bat. Co vsak film trochu zhadzuje, je ta nestastna kombinacia horor -komedia : jediny pripad, kedy tato kombinacia n mna fungovala, bol Peter Jackson a jeho Bad Taste a Braindead. 67 % ()

Galerie (37)

Zajímavosti (29)

  • Ukázky z filmu si vypůjčil člen skupiny Lucie Petr Břetislav Chovanec, známý pod iniciály P.B.CH., do klipu k písni "Chceš se bát". (Fenk)
  • Podle propagačního letáku pohřešovaných se chlapci z motorkářského gangu jmenovali: David Williams, Paul Harris, Marko Thompson a Dwayne Stephens. (Fenk)
  • Meno "Michael" vo filme odznie 118 krát. (beso74)

Související novinky

Remake Ztracených chlapců nabírá obsazení

Remake Ztracených chlapců nabírá obsazení

19.09.2021

Filmový remake upíří klasiky Ztracení chlapci z roku 1987 nabírá obsazení. V novém snímku od studia Warner Bros. si tak v hlavních rolích zahrají Noah Jupe (Tiché místo) a Jaeden Martell (Na nože). V… (více)

Pekelná a prokletá pokračování

Pekelná a prokletá pokračování

05.02.2007

Většina lidí, která tvrdí, že americký film je v krizi, svou tezi argumentují výčtem všemožných adaptací, předělávek a pokračování. Aby měli takoví jedinci na co nadávat a čím argumentovat i v… (více)

Reklama

Reklama