Reklama

Reklama

Ztracení chlapci

  • Česko Ztracení hoši (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sam a jeho starší bratr Michael jsou ryze američtí mladíci s ryze americkými zájmy. Poté, co se společně s matkou přestěhují do poklidného městečka Santa Carla v Kalifornii, se však věci začínají překvapivě měnit. Michael poslední dobou přestává být sám sebou. A jeho matce se nebude líbit, v co se mění. Film Ztracení chlapci obléká do nového kabátu tradici upírských hororů. Je zručně namíchanou směsicí hrůzy, která rozbuší srdce diváků, smíchu, při kterém praskají jejich bránice, a rockové hudby, která nenechá jediný sval na těle v klidu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Kultovní osmdesátková upířina pro teenagery, plná známých tváří a s příjemnou atmosférou svojí doby. Nevyrůstal jsem s tímto filmem, takže k němu nemám takový nostalgický vztah, jako například k Fright Night, i tak ale uznávám ten status kultu, zejména díky geniálnímu Sutherlandovi a legendární dvojce Corey & Corey. Skvělá věc, která by neměla chybět ve filmotéce žádnému milovníkovi žánru. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to jeden z najlepších filmov o upíroch. Skutočné Schumacherove majstrovské dielo a klasický horor! Odmalička som tento film vždy miloval a upíri sú tu úžasní. Zahŕňa všetko, čo bolo v 80. rokoch také hlúpe, kýčovité a zábavné. Vlasy, oblečenie, hudba, prístup, zdalo sa, akoby sa v tom čase nikto nikdy nebral príliš vážne. 8/10 ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hm, tak po letech ještě horší než kdysi. Značně zestárlý snímek s nesympatickým Corey Haimem, který byl fakt na zabití, a sympatickým Kieferem Sutherlandem, kterému jsem marně mačkal palce. Ani komedie, ani horor, průměrný osmdesátkový snímek, co osloví nejspíš jen žánrového fanouška. Slušná kamera, ale mizerná hudba, již nezachrání ani INXS a Echo and The Bunnymen. Nejlepší scéna je s vanou a následně neposlušným potrubím - umyvadla chrlící krev potěšila. A probodávání také ušlo, vysáváního se ale člověk moc nedočkal. Znovu už vidět rozhodně nemusím. ()

Nautila 

všechny recenze uživatele

Hahahah...sakra...cože to mělo být? Protože horror to není ani náhodou, a na komedii tam není nic k zasmátí, všechno je spíš k smíchu. A takhle blbé herecké výkony jsem neviděla ani v Troma filmech....tyhle trumfne snad jen Uwe Boll. Jako samotný film naprostá ztráta času a části mozku. Ale na puštění s kámoši, kdy se chceme něčemu pořádně vysmát a nadávat na směšnost, tak to je jasná volba. Je mi líto. A to mám obvykle tenhle styl ráda a atmosféru to má. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Je to tak. Ten, kto tento snímok s mladučkým, diabolským a upírskym K. Sutherlandom nevidel v 80. rokoch nikdy nepochopí, prečo má tak vysoké hodnotenie. Celkový dojem filmu po rokoch síce na 4 hviezdy možno nemá, sú aj lepšie teen upírske filmy, ale tu som hodnotil na základe niečoho úplne iného. Atmosféra, herci a celá výprava ma razom preniesli o 25 rokov späť a pripomenuli mi časy mojej rannej mladosti. Snímok je dokonalým stelesnením tohto obdobia, vrátane účesov, skvelej muziky a ďalších mnohých detailov. Vtedy sa mi film hrozne páčil a ja to vďaka spomienkam, ktoré mi pripomenul nemienim meniť. 70/100 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (29)

  • Postava Kiefera Sutherlanda neměla ve filmu definitivně zemřít, aby se mohla objevit i v pokračování The Lost Girls. K natáčení pokračování s tímto názvem již nedošlo. (Lucbric)
  • Meno "Michael" vo filme odznie 118 krát. (beso74)

Související novinky

Remake Ztracených chlapců nabírá obsazení

Remake Ztracených chlapců nabírá obsazení

19.09.2021

Filmový remake upíří klasiky Ztracení chlapci z roku 1987 nabírá obsazení. V novém snímku od studia Warner Bros. si tak v hlavních rolích zahrají Noah Jupe (Tiché místo) a Jaeden Martell (Na nože). V… (více)

Pekelná a prokletá pokračování

Pekelná a prokletá pokračování

05.02.2007

Většina lidí, která tvrdí, že americký film je v krizi, svou tezi argumentují výčtem všemožných adaptací, předělávek a pokračování. Aby měli takoví jedinci na co nadávat a čím argumentovat i v… (více)

Reklama

Reklama