Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Gil je nadšený fanoušek baseballového týmu San Francisco Giants a nového hráče Bobbyho. Tomu se však příliš nedaří, stejně jako Gilovi, který vinou agresivní povahy přijde o práci. Když se stane svědkem toho, jak se Bobby porve se spoluhráčem Primem o dres s číslem jedenáct, rozhodne se Primovi sám domluvit. A když ho nepřesvědčí, zabije ho. Shodou okolností se Bobby vzápětí dostane do formy a Gil je přesvědčen, že je to jeho zásluha. Chce, aby to Bobby ocenil. Když však slyší jeho názor na podobné fanatické fanoušky, rozhodne se ho k vděčnosti přinutit. Pro začátek mu unese syna. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Hans Zimmer: 1. Did You Mean What You Said - Sovory [3:49] 2. Letting Go - Terence Trent D'Arby [5:35] 3. Unstoppable - Mic Geronimo [3:46] 4. Hymn of the Big Wheel - Massive Attack [6:34] 5. (Let Me Up) I've Had Enough - Kenny Wayne Shepard [2:43] 6. Little Bob - Black Grape [5:35] 7. Border Song (Holy Moses) - Raymond Myles [3:37] 8. What's Goin' Down - Honky [4:18] 9. Deliver Me - Foreskin 500 [3:57] 10. Forever Ballin' - Johnny J/Big Syke [4:25] 11. I'm Da Man - Jeune [5:23] 12. Sacrifice - Hans Zimmer [19:08] ()

Andresito 

všechny recenze uživatele

Typická ukázka toho, že když je špatný scénář, ani dobrá režie a herci ho nezachrání. Fanatik má rozhodne největší plus v De Nirovi, který navzdory hloupým dialogům a častým nelogičnostem zahrál víc než dobře a Snipes mě mile překvapil a se svou postavou se slušně vypořádal. Scottova cool režie je prostě nezaměnitelná a k technické stránce snad nikdo výhrady ani mít nemůže. Horu naivních dialogů a rádoby šokujících zvratů ale nezakryje ani ten nejlepší zpomalený nájezd na odpal v dešti. 50% ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

Excited and anxious, I await my dream / To escape, applaud and embrace my team / Opening day I always can trust / It's just for this high that I crazily lust / Return of our hero does brighten the days / Just briefly my troubles get lost in the haze / The grace from the field arouses the crowd / Reflects on the days when I was quite proud / I'm more entranced than the average fan / I used to play, you see, and I know I still can / That time I drove the ball with such loft / My exit atop shoulders as they carried me off / This pastime and I just fade into one / Expanded upon from father and son / My boy is young and awkward for now / I just need the time and can show him how / I really am quite close, just a break away / From straightening things out and being okay / I can help my team to regain its glory / With just a little twist to the same old story / Players say now they play for themselves / This causes a burning within me that dwells / The fan is the one who pays for the game / Which bestows all the riches and welcomed fame / The players will listen but really don't hear / All the while just hiding behind an invisible tear / I grow tired now of all this greed / And chart a course to set things free ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč se k tomuto filmu přistupuje tak macešsky. DeNiro je tu naprosto perfektní, krade si celý film pro sebe. Ten fanatismus se Scottovi podařilo vystihnout na výbornou, např. celá scéna Gila se synem na baseballovém zápase je prostě geniální skloubení fanatika a otce na baterky v jednom. A ty hlášky! ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Když jsem se dívala na tenhle film, říkala jsem si, že to s mojí posedlostí různými herci není zas tak hrozný :-) Jinak námět filmu zajímavej, ale místy trochu blbě uchopenej, i když musím říct, že jsem se ani chvíli nenudila. Proč mám ale pocit, že De Nirova filmografie s lety spíš upadá, než aby zrála? ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Wesley Snipes chtěl původně ztvárnit Gila Renarda, kterého si poté zahrál Robert De Niro. (Rugero)

Reklama

Reklama