Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Gil je nadšený fanoušek baseballového týmu San Francisco Giants a nového hráče Bobbyho. Tomu se však příliš nedaří, stejně jako Gilovi, který vinou agresivní povahy přijde o práci. Když se stane svědkem toho, jak se Bobby porve se spoluhráčem Primem o dres s číslem jedenáct, rozhodne se Primovi sám domluvit. A když ho nepřesvědčí, zabije ho. Shodou okolností se Bobby vzápětí dostane do formy a Gil je přesvědčen, že je to jeho zásluha. Chce, aby to Bobby ocenil. Když však slyší jeho názor na podobné fanatické fanoušky, rozhodne se ho k vděčnosti přinutit. Pro začátek mu unese syna. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Gil je debil fixovaný na baseball, Bob je nabob fixovaný na číslo 11. S tímhle materiálem bylo těžké něco udělat.. Pod Scottem je audiovizuál rolling stone, co svou dynamikou, kamerovými rejdy a hřmotnou hudbou dlouho drží Fanatika ve hře, ale zvítězit proti ve frašku se měnícímu obsahu bylo stejně obtížné, jako kdyby Giants chtěli bodovat s domácí metou na pozemku Alcatrazu. Vypadá to, že když se Bobby nesveze na podvozku, není jeho stalkingové nasazení úplně na Max.. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tony Scott zase trochu jinak. Pro mě ale velice povedené dílo s dobrým nápadem. Robert De Niro se jako Fanatik opravdu osvědčil a hrál ho oravdu přesvědčivě a šel z něj občas i strach. Měl to v těch očích. Wesley Snipes sice trochu jednoduší role ale stejnak hrál výborně. Skvělá muzika ale to už tak bývá když hudbu dělá Hans Zimmer. 75% ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Znám jenom několik málo herců, který dokážou utáhnout celej film od začátku do konce a dostat ho svym výkonem na vyšší level. A mezi takový herce patří rozhodně Robert De Niro. Sice třeba ve srovnání s Taxikářem tady hrál tak na půl plynu, ale na film to bohatě stačilo. Wesley Snipes měl tehdy taky zrovna nějaký lepší období, takže odehrál svou roli celkem se ctí. Trochu mě zklamalo, že moji oblíbenci Richard Riehle a John Carroll Lynch se ve filmu ukázali dohromady asi tak na 10 vteřin. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč se k tomuto filmu přistupuje tak macešsky. DeNiro je tu naprosto perfektní, krade si celý film pro sebe. Ten fanatismus se Scottovi podařilo vystihnout na výbornou, např. celá scéna Gila se synem na baseballovém zápase je prostě geniální skloubení fanatika a otce na baterky v jednom. A ty hlášky! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Baseball je lepší než život. Je spravedlivej." Tak to je fajn. Pro mě je sice spíše nudný, ale jestli je spravedlivý, tak mu taky fandím. Samozřejmě ne tak fanaticky jako "skvělý" nadhazovač Gil. Gil mě dost bavil, tedy dokud řešil problém kvality prodávaných nožů, ale jakmile se proměnil v psychopata, tak to u mě prohrál kontumačně. A jelikož si hvězdný Rayburn odpálil mé sympatie někde ve třetí směně, tak jsem začal fandit alespoň novinářce Sternové, protože ta se za svou zvrácenou povahu rozhodně nestyděla a na rozdíl od obou "hrdinů" s ní byla sranda. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Wesley Snipes chtěl původně ztvárnit Gila Renarda, kterého si poté zahrál Robert De Niro. (Rugero)

Reklama

Reklama