Reklama

Reklama

VOD (1)

Shadyside, rok 1978. Škola končí a letní aktivity v táboře „Nightwing“ právě začínají.  Jenže v okolí se potuluje místní psychopat, který je posedlý touhou zabíjet. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

tron 

všechny recenze uživatele

Ako jednotka, i dvojka (či skôr prequel?) sa tvári strašne šikovne, rafinovane, geniálne a inteligentne, ale v skutočnosti je to neskutočne neoriginálne napísané. Nehovoriac o tom, že ako prvý raz, aj tu som bol ohučaný od miestami až parodicky zveličenej hudby, ktorá začne burácať pomaly aj keď postava na raňajky nedostane slaný, ale sladký toast (s kakaom!). Postavy sú azda ešte neoriginálnejšie, ako scenár, ak je to vôbec možné. Zachraňuje ich len vcelku fajn výkon neposednej Sadie Sink zo Stranger Things, inak ťažký priemer. Erotika temer nulová. Gore sa síce nešetrí a miestami je naozaj slušne drsné, ale nemyslím si (viem, je to šokujúci názor), že dobrý slasher robia litre krvi a kilá odseknutých hláv. Našťastie mám od puberty slabosť pre camp slashery a v tomto smere je výprava tábora skvelá. K tomu parádna letná atmosféra a dobový sedemdesiatkový fíling. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Začátek se způsobem vyprávění ještě více přiblížil Stranger Things a to nemyslím jen protože obsadili herečku z této show do hlavní role. Nicméně dílo oproti prvnímu dílu nepřišlo s ničím novým a v podstatě to bylo úplně to samé, jen méně zajímavé. Za nadupanější část považuji atmosfericky mnohem lépe provedenou první polovinu, jelikož v té druhé mne už neustálé běhání v absolutní tmě a vraždy mimo záběr nijak neoslovovali. Navíc těžce budovaná atmosféra byla pryč a nezachránili to ani nesmrtelní vrahouni s jejichž nasazení jsem byl desetkrát spokojenější v prvním díle. Konec byl vcelku uspokojivý, ale upřímně nechápu co chtějí ještě vymýšlet ve trojce. Napadá mě snad jen něco ve stylu, že za to čarodejnice vlastně vůbec nemohla a otevřený konec, ale to se ještě nechám překvapit. Každopádně jednička i dvojka májí mnoho společného a nesou se zhruba ve stejném bodovém rozpětí. PS: Myslím si, že by filmy slavily větší úspěchy, pokud by vycházely s tradičním odstupem třeba jednoho roku. 72% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak Ulička kde jest strachu, sa nám pekne parádi. Tentokrát, je na módnom móle kolekcia leto 78. Kamp Nightwing si tu užijú starší ( killovaný v zábere ), aj tí mladší ( tí nanešťastie mimo čočku ). Výborný návrat k pôvodnej štruktúre rozprávania v slasher žánri, konkrétne jeho camp subžánru. Časť druhá - trefa do čierneho. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

O fous lepší, než první díl, a to jednak díky zasazení do prostředí summer campu a jednak díky zajímavějším postavám, jejichž charaktery film ze začátku docela dobře buduje. Dějově je to sice pořád děsná splácanina, ale trochu se ubralo na přepálenosti, přidalo na atmosféře a ve finále se to příběhově plynule propojilo s prvním dílem. Na teenagerovinu mě opět překvapila dost nekompromisní krvavost, stejně jako jedna dost očividná reference na jeden dnes již takřka kultovní supernatural seriál. A nejen tedy ten, odkazů, hlavně na známé slashery, je tam habaděj. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Principiálně jde vlastně o totéž, co v prvním díle, jen se tentokrát jedná o slasher táborový, ale to mi vůbec nevadilo. Zůstal nádech jisté nadsázky, tvůrci se i tentokrát mohli opřít o sympatické herce, stejně tak se našlo pár chutných krvavých chvilek a  k mé radosti ubylo lesbické blábolení. Oceňuji i soundtrack plný dobových fláků, takže dvojka se mi ve finále líbila víc. Na trojku jsem hodně zvědavý. 85% ()

Zajímavosti (6)

  • Když má Alice (Ryan Simpkins) sex na stole se svým přítelem, tak nemají spodní díl oblečení. V dalším střihu už ho ale mají. (Duoscop)
  • Christine Berman (Gillian Jacobs) je pravděpodobně velkou fanynkou Davida Bowieho. V mládí používala přezdívku Ziggy (odkaz na Bowieho pseudonym Ziggy Stardust) a v roce 1994 vlastní psa jménem Major Tom (odkaz na píseň „Space Oddity“). (Andrejek)

Reklama

Reklama