Reklama

Reklama

Princess Connect! Re:Dive

(seriál)
  • Japonsko プリンセスコネクト! Re:Dive (více)
Trailer 1
Japonsko, (2020–2022), 9 h 48 min (Minutáž: 23–24 min)

Hrají:

Acuši Abe, M.A.O, Aja Suzaki, Mijuki Sawaširo, Rie Takahaši, Rina Hidaka, Sumire Morohoši, Rika Tačibana, Miku Itó, Cujoši Kojama, Serika Hiromacu (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Každý hlavní hrdina začíná své velké dobrodružství od nuly a Yuuki není výjimkou. Chlapec se však probudil do zvláštního fantasy světa bez jakýchkoli vzpomínek, jediné co dá možná dohromady je své vlastní křestní jméno. Chlapec neví jak se bránit, neví jak se nakrmit, netuší co jsou peníze... Naštěstí mu jedna ze zdejších bohyň poslala pomoc ,a tak se chlapec potkává s mladou elfkou jménem Kokkoro, která má na Yuukiho dávat pozor a se vším mu pomoci. A tak i když chlapec má mnohem horší startovní pozici než většina podobných hrdinů, může nyní jeho cesta za dobrodružstvím a objevením nejednoho velkého tajemství začít. (Jeoffrey)

(více)

Recenze uživatele DaweForeman k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2020) (S01) 

Tenhle počin mi trochu připomínal mix Granblue Fantasy a Konosuby. Je tu spousta postav, příběh tu je, ale neděje se tu nic světaborného, kdy je to spíše nahlédnutí do každodenního života ve fantasy světě se spoustou dobrodružství a také jídla (jeden z rozmarů japonského anime). Navíc je tu pár rádoby komediálních prvků a několik postav, u kterých vám rozum prostě stojí. Když už zmiňuji postavy, tak prvních pár dílů člověk musí vysloveně přetrpět nad frustrujícím chováním jednotlivých hlavních postav. Nejhorší na tom ale je to, že jak už jsem psal, je to spíše relaxační dobrodružství než akční drama, takže od toho člověk nesmí očekávat příliš, ale přesto bych řekl, že po příběhové stránce by se to dalo vylepšit, aby to bylo přesto více poutavější, než aby to bylo zaměřené na klasická klišé. Po animační stránce je to slabší (to množství barev a kýčovitých efektů je prostě přehnané) a po hudební stránce celkem ucházející. ()

Season 2 (2022) (S02) 

Tak druhá série se zprvu nese v duchu té první, kdy mě zde hnedka pobavil tuším první díl s těma podvraťáckýma vlkama :D. Zbytek je takový, že se zase nabalují nové postavy a jsou zde nová dobrodružství, kdy Pecorine tíhne čím dál více její původ a jak to budou vnímat její přátelé, pokud se to dozví. V druhé části a hlavně pak závěru už to nabere na otáčkách, kdy tu máme docela solidní akci, ale bohužel mírně "pohádkově" udělanou, takže od toho člověk nemůže čekat nějaké zvratové drama. Vzhledem ke konci to vypadá, že příběh je kompletně u konce (netuším jestli je ještě nějaké pokračování) a pokud to tomu je tak, tak v tom případě má tohle anime jedno velký mínus a tím je hlavní mysteriózní stránka, která je tu všudypřítomně nevyslovená a záhadná až do hrobu. Pravděpodobně bude problém to, že neznám tu hru a proto mi docela dost podstatných věcí uniká. ()

Reklama

Reklama