Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyřicetiletý Jack Foley by už možná měl myslet na to, aby se usadil. Ale nechce se mu do toho a raději se dál věnuje svému koníčku - vylupování bank. Zvládá to v pohodě a s přehledem, až na jeden drobný problém: Často ho při tom chytnou. Jako recidivistu čeká Jacka několik desetiletí za mřížemi. Jackovi se tam ale nechce. Místo toho chce provést ještě jednu poslední velkou akci a pak spokojeně žít z "vydělaných" peněz. Problém nastane, když se při útěku z vězení setká s pohlednou federální agentkou Karen. Chvíli se dohadují, kdo koho vlastně unesl/zatkl a nakonec se za kuriózních okolností rozejdou. Ovšem Karen našla v sympatickém zločinci zalíbení, zdá se jí o něm a něco ji k němu prostě neodolatelně táhne. Musí ho znovu vidět. Přinejmenším vidět... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (186)

PALINO 

všechny recenze uživatele

Rukopis STEVENA SODERBERGHA je cítiť z každého záberu a aj preto je ZAKÁZANÉ OVOCIE dobrým a štýlovým filmom, ale ako celok tvorí iba ľahký nadpriemer. ZAKÁZANÉ OVOCIE je totiž jedným z tých filmov, pri ktorom sa človek baví a ani ho nenapadá, čo by mu vytkol, ale nemôže ísť s hodnotením vyššie. Je to skrátka film, ktorý má štýl, šmrnc, dobrých hercov, ale NIEČO mu chýba. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že trochu větší spád by neškodil a vlastně se toho tady moc neděje, ale co byste čekali od přepisu Leonardovy novely. A přesto tenhle film mám rád. Dýchá z něho POHODA. Clooney je sympaťák, Lopez je sexy a navíc tady i překvapivě slušná herečka a Soderbergh je značka kvality. Také mně potěšil Don Cheadle ve své padoušské kreaci, jeho výstup s "rybičkami" mně vždycky spolehlivě rozesměje. Také scéna, kdy Clooney balí Lopez v kufru auta a dialog, který jí doprovází, je naprosto kouzelná. Celkovou příjemnou náladu snímku bezvadně dokresluje pohodářský soundtrack Davida Holmese. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Sledovali jste už někdy film na Universal Channel ? Já včera poprvý a jako totální masakr. Film přetnula reklamní pauza, ale pozor nešla v ní reklama, asi žádnou nesehnali, ale rozhovory !! Představte si, že koukáte na film Zakázaný ovoce, najednou znělka, čekáte reklamu a ono prd, on začně mluvit Ewan Gregor o Hvězdných válkách, uprostřed filmu Zakazáný ovoce jsem najednou poslouchal jak Gregor žvatlá o Hvězdných válkách a pak z ničeho nic zase běželo Zakázaný ovoce. Zajímalo by mě, kolik drog člověk do sebe musí naprat, aby něco takovýho vymyslel. Samotný ovoce bylo docelo dobrý, scéna kdy Clooney balí Jenifer v kufru autě je prezidentská. Ona Jennifer je sexy ne že ne, sice nechápu proč si tu svou prdel nechala pojistit na desítky milionu, protože co se asi tak může stát samotný prdeli ?? Ale tak jasně ne každej může říkat že má nejdražší prdel na světě, já bych se na ní asi bál uplně šáhnout, abych jí nějak nepoškodil. To George je odvážnější chalan a jeho ruce si přišli asi na svý. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Film, kde se toho sice zas tak moc neděje, ale je naprosto špičkově natočenej, s nádhernou kamerou a výpravou, herci jsou ve svých rolích perfektní a vychutnávají si i ty nejmenší camea, má vynikající downtempovou hudbu Davida Holmese a dýchá z něho pohoda a nadsázka. Jáj, a té Jennifer to tady tak moc sluší. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

HITSVILLE, USA Pro všechny ty skvělé indie filmy pro Apple TV by jeden zapomněl, že Soderbergh pronikl do mainstreamu mimo jiné heist filmy a Erin Brockovich. V Ovoci, jakémusi přebroušeném zrcadle Tarantinových historek, s nímž se potkává a zároveň neprotíná v pozoruhodném počtu tečen (video-nerdovství; Samuel L. Jackson; Ving Rhames etc.) jsou svým způsobem cool a sofistikovaní i blbci, vykrádajících ve vilách republikánských kund sejfy s parukami a lednice se steaky. -- A všichni jsou tak mladí! Hyperelegantní je dokonce romantická rovina s jinak otravnou squaw J.Lo. Kinematografie není soutěž, ale Soderberghově estetice reklam na drahé hodinky s výhledy do detroitských skleněných věžáků a posh elektro-jazzem Davida Holmese dávám natruc přednost. Nechte prosím toho člověka natočit jablíčkem alespoň jednoho finančně neúspěšného Bonda. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Během natáčení ve vězení si nadšený basketbalista George Clooney (Jack Foley) zahrál i s opravdovými "domácími". Na otázku, zda se přitom držel zpátky, odpověděl: "Musím přiznat, že ano. Byli to skutečně jen těžcí zločinci. Nebyl mezi nimi nikdo, kdo by třeba jen podepisoval nekryté šeky nebo tak. Každopádně jsem při hře nešel jako obykle nadoraz, protože když někdo takový zakřičí 'faul', tak řekneš 'oukej' a jdeš od toho." (NIRO)
  • Scéna, ve které jsou spolu Jack Foley a Karen zavřeni v kufru auta, se musela natáčet 45x. (Karlos80)

Reklama

Reklama