Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Bude to velký jako letošní schodek českýho rozpočtu! Každý superhrdina široko daleko má vlastní filmy, komiksy, hudební alba, obaly na svačiny. Jen Kapitán Říp, jediný český národní superhrdina, měl jako vždycky leda h..... Nebyl čas, nekecal a makal. Ale tomu je teď konec! Má svůj vlastní seriál! Desetidílnej – žádná nastavovaná kaše jak Ordinačka! Drahej – jak nový fáro Leoše Mareše! A necenzurovanej! (MALL.TV)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ano chápu co tím tvůrci chtějí říct. Průměrný Čech je rasista, idiot a volič SPD. Tak přesně tohle škatulkování mě docela vytáčí a uráží. Nemluvě o tom, že satiru a vtip to nevidělo ani z expresu. Zlatej Soukup, ten je aspoň tak trapnej, až je vtipnej. Tohle je jenom unylý, křečovitý a bez jakýholiv spádu a švihu. Komentářem nebudu ztrácet čas. Hodnocení první epizody 0%

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Lacike

Není nutné znát tuzemskou politickou scénu. Pro druhý díl to prý není vůbec potřeba, u toho prvního... satirický rozměr a vtipnost má vycházet z toho, že wannabe-Okamura říká a dělá věci, kterými se nechvalně proslavil real Okamura - a stand-in za real Okamuru říká, čím se v liberálních kruzích zesměšnil real Okamura. Zatímco Blaník se aspoň pokouší propojit skutečné dění skrz fiktivní postavu a smyšlený příběh a dát tomu nějakou zastřešující pointu, Říp se v první epizodě neobtěžuje na víc než přeříkání memes a statusů ze sociálních sítí. 

 

Chjo, a já chtěl, aby se to vyvedlo, protože takhle to kritická obec bude schytávat za jeden nepovedený projekt dvou-tří publikujících.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

No jo no. Kritici a vypatlaný děti by holt kameru do ruky brát neměli 😊

na příspěvěk reagoval mm13

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Jsem na sedmý minutě a je to tragický. Žádný nekorektní fóry tam nejsou, jen do toho pan scenárista nevtipně plete svoje osobní politický preference.

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Někdy na to taky mrknu, ale dneska už jsem jeden odpad viděl. To stačí :)

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Tento serial ma jedine stastie. Na MZ ho nebudu môct zostrelit, lebo by bolo divne ak by chlapci hodnotili svoju vlastnu robotu. Snad maju radost, ze sa zaradili po bok Trosku a Bolla.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Nulové uvedení do děje je opravdu naprosto tragické. A ten úvodní rozhovor mi připomenul naše dětské začátky s první kamerou, kdy jsme neměli ani možnost nějakých stříhacích programů a tak jsme točili stylem:

- zapne se kamera namířená na plyšáka -> ten řekne větu -> kamera se vypne

-zapne se kamera namířená na Vyorálka-> ten řekne větu-> kamera se vypne

A takhle na střídačku komplet celý dialog. Vůbec to k sobě neladí. Příšernost. 

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

V čem účelové, potažmo neadekvátní? Já nic na takhle základní úrovni nezvládnutého neviděl. Nulové uvedení do děje, špatně napsané dialogy na místo vizuálního vyprávění, ubíjející figura záběr/protizáběr, vzájemně nekompatibilní typy herectví (a ze střetu nic nepramení)... Krom toho je dost problém, pokud se u komedie člověk ani jednou nezasměje, ba ani neuchechtne, protože cit pro načasování, rytmus, pointu, ale i originalitu apod. neexistuje. Kancelář Blaník je v posledních řadách nezvládnutá satira, tohle je zatím jenom výčet kauz neoblíbených politiků, které mají být vtipné samy o sobě, potažmo se dělá, jak je daný pokus o humor nekorektní. Tohle by neobstálo ani v devadesátkách v době Gumáků, i ten Soukupův sitcom byl esteticky zajímavější a v některých ohledech podnětný. Tohle je fakt (zatím!) Kameňák bez point.. 

Nolanofil

Nolanofil (hodnocení, recenze)

Suhlasím, že to pokulháva v dialogoch ale davat tomu odpad! mi pride neadekvatne až učelove od niektorých uživatelov. 

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Budíček bych nenastavoval, je to spíš noční můra. Kameňák "nekorektního humoru", akorát místo kameňáků jsou z nějakého důvodu převyprávěny facebookové statusy (bez citu pro načasování, pointu... cokoliv). 

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

hm, to si teda nastavím budíček na druhou půlku června...

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Tak jsem právě dokoukal trailer (ne ten, co je tady) a fakt to fyzicky bolelo. 

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

To vyzera na dalsi smutny dôkaz toho, ze kritik by nemal rezirovat.

Uživatel thestrycekfido smazal svůj příspěvek.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Ach jo, "plyšový" medvěd se sprostou mluvou a zvrhlým životním stylem? Obávám se další české, ubohé napodobeniny/ vykrádačky všeho možného. 

kukkik

kukkik (hodnocení, recenze)

Proč by tohle někdo dělal? Ale vážně.. kdy jim dojde, že kombinace českých dějin a moderní techniky prostě není "cool" a veškeré snahy okolo toho jsou předem odsouzeny k zániku. Jedinou světlou výjimkou jsou v tomto ohledu Cimrmani a Opráski ale ti první cíleli na intelektuální obecenstvo a ten druhý na geeky. 

Tohle se bude snažit cílit na širokou veřejnost a děti a já už vidím ten černý obdélník, který se u tohodle paskvilu objeví tak brzy, jak to bude možné..

Související novinky

Nová česká komedie Kapitán Říp se představuje

Nová česká komedie Kapitán Říp se představuje

05.05.2020

Už tuto neděli 10. května startuje nový český projekt od tvůrců Petra Cífky, Daniela Zemana a Filipa Brouka. Seriál Kapitán Říp bude vyprávět bláznivý příběh comicsového superhrdiny, který drží… (více)

Reklama

Reklama