Reklama

Reklama

Všechno, všude, najednou

  • USA Everything Everywhere All at Once (více)
Trailer 2

Žena středního věku se nudí se svým manželem, začíná nesnášet svého otce a moc si nerozumí s dcerou, která pro změnu začíná nesnášet jí samotnou. Její prádelna spěje ke krachu a úřednice z finančního úřadu ji daňové přiznání hodila na hlavu. Zrovna sedí a trpí na finančáku, když se objeví manžel z jiné dimenze a ukáže jí, že má stovky životů a ne úplně každý stojí takhle za prd. Vedle sebe totiž existuje celá řada paralelních vesmírů a všem najednou teď hrozí smrtelné nebezpečí. Hlavní hrdinku tak čeká ještě větší hrůza, než jsou daně, protože právě a jenom ona může ultimátní zlo zastavit. Má totiž schopnost prostupovat souběžnými vesmíry, nasávat v nich schopnosti a dovednosti svých paralelních já a ty pak pro záchranu všech světů použít. V některém je filmovou hvězdou, jinde kuchařkou, přebornicí kung-fu, někde mají místo prstů jakési párky, někde si úřednici z finančáku vzala za ženu a jinde je zase pouhým kamenem. Na všechna svá já se může napojit a v jeden čas žít nespočet různých životů. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (726)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Žena se snaží zaplatit daně... Nečekaně rozšafná hříčka na téma paralelní vesmíry. Bohužel zbytečně dlouhá a místy zbytečně sebeukájející se ve své divnosti na úkor poměrně standardního příběhu. Švýcarák držel pohromadě mnohem lépe a byl i zábavnější. Tady to chtělo tu místy ubrat a někde naopak malinko přidat, aby vznikla koherentní jízda napříč tím co mohlo být. Kwan se Scheinertem do toho dali tolik, že jsem si připadal strašlivě zahlcen věmy. Michelle Yeoh je ovšem fantastická, ve všech svých polohách a užívá si každou z nich. Ke Huy Quan se chopil příležitosti zahrát si roli šitou na míru Jackieho Chana a vytěžil z ní maximum. Chce to ještě několik shlédnutí, abych to všechno pobral, ale napoprvé zatím výborná zábava, které něco málo k dokonalosti chybí. Jako kobliha bez posypky. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny jsou ukázkou prvotřídní scenáristické práce, kde se řetězí nepředvídatelné momenty jak na běžícím páse a ten valící se vlak invence ne a ne zpomalit. Tohlle by mě mělo správně imponovat, bohužel Danielové coby strojvůdci na koksu se utrhli tak moc, že se z toho ke konci stane špatně kontrolovaný vehikl, který vykolejí a všem ve vagónu rozmlátí hubu. Je to škoda, protože je tu celý sled scén a situací, které jste ve svém životě doposud ve filmu nikdy neviděli a to se cení. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $25miliónov║ Tržby USA $77,191,785║ Tržby Celosvetovo $143,411,356▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA $12,446,600║ Tržby za predaj DVD v USA $2,317,844║ Haluz roka ako šľak. Prekvapenie a také osvieženie, po hromade schématických komiksoviek, či aj sci-fi prkotín, akoby sa svet Marvelu stŕmhlav zrazil zo svetom Matrixu a z toho vzniklo poriadne uletené multiverzum, ktoré má grády a dobré nápady, plné tých nejbizardnejších halušiek. Pošmáknul som si, trip ako sviňa. /80%/ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto filmu jsem měl pocit, jak kdybych sežral dvě šišky sekaný, půl kila bůčku a zapil to galonem plzně. Gastrodemence jak vyšitá, jen v provedení filmového prožitku se jedná spíš o filmidiocii. Já si prostě během tohoto filmu přišel jak magor. Čuměl jsem na něco, čemu jsem vůbec nerozuměl. Celou tu dobu jsem rozjížděl mozkové závity a snažil jsem se najít něco, co mi dá logiku, nějaký opěrný bod, prostě něco, čeho se budu moct chytit a podle toho pak v příběhu postupovat. A rovnou hlásím, nenašel jsem to. Přitom jsem ale přes dvě hodiny byl fascinován děním. Námětem, který logikou zachází za hranice únosnosti. Střihem, který dokázal zapracovat pohled různých dimenzí do jednoho záběru. Hereckými výkony, kde jsem naopak uznale pokýval, že Ke Huy Quan je mladý Jackie Chan, Michelle Yeoh dokáže zahrát kdekoliv, cokoliv - od depresí pokrytou členku rodiny po kung-fu mistra s malíčkem silným, jako ocelová traverza Empire State Building. O Jamie Lee Curtis ani nemluvě, protože její role je tady jedno velký WTF. On ale vlastně celý film je jedno velký WTF a kdyby to byl největší kůň Oskarů, tak bych se vůbec nedivil. Musím říct, že bych mu to pro svůj obsah docela i přál. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Velice těžké na hodnocení, jelikož se jedná o neuvěřitelně hravý a vynalézavý mišmaš, který mě ale nedokázal bavit po celou dobu. V nejlepších momentech jsem se kochal vším tím chaosem, smál se přestřeleným situacím, či byl na konci nefalšovaně dojat. Bohužel jsou i pasáže, kdy jsem usínal, ztrácel se v tom a bylo mi to všechno jedno. Zmínit musím úžasnou Michelle Yeoh. Nikdo nestárne s větší grácií, než tato dáma. Režijní dvojici doporučuji sledovat. Kreativitou bych se nebál je porovnávat s Terry Gilliamem, Jean-Pierre Jeunetem či Stephenem Chowem. Větší bizár, než scéna, kde týpek naskočí holou prdelí na oblý předmět, aby získal bojové schopnosti jsem dloooouho neviděl. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (58)

  • Natáčení začalo v lednu 2020, přičemž společnost A24 oznámila, že bude film financovat a distribuovat. Hlavní natáčení skončilo začátkem března 2020 během vypuknutí pandemie covid-19 . (HanzoBureshi)
  • V úvodním záběru filmu je nad kruhovým zrcadlem zobrazena krabička Nin Jiom Pei Pa Koa, čínského bylinného sirupu používaného na nejrůznější neduhy. (KGBelik)

Související novinky

Nový film dua Daniels má datum premiéry

Nový film dua Daniels má datum premiéry

01.03.2024

Poté, co zběsilý mix žánrů a témat od studia A24 pod názvem Všechno, všude, najednou doslova smetl loňský 95. ročník předávání Cen americké Akademie filmového umění a věd a kromě hlavního Oscara za… (více)

Oscaroví režiséři u Star Wars seriálu

Oscaroví režiséři u Star Wars seriálu

22.03.2023

Je to teprve pár dní, co se režijní duo známé jako The Daniels (Daniel Kwan a Daniel Scheinert) zasloužilo o Oscara za nejlepší režii a vlastně i nejlepší film na 95. ročníku udílení cen Akademie.… (více)

95. Ceny Akademie ovládlo Všechno, všude, najednou

95. Ceny Akademie ovládlo Všechno, všude, najednou

13.03.2023

V noci z 12. na 13. března proběhl v losangeleském Dolby Theatre slavnostní ceremoniál 95. ročníku předávání prestižních Oscarů, tedy cen americké Akademie filmového umění a věd (AMPAS). Opulentním… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno