Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý voják, policajt a teenagerka se náhodou potkávají v New Orleans, kde pátrají po původu nebezpečné drogy, díky které lidé nakrátko získávají superschopnosti. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (257)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to. Gordona jsem neviděl ani nepamatuji, takže jsem ho uvítal, a Jamieho si pustím kdykoliv rád. Příběhově hodně slabé a té slibované akce také moc nakonec nebylo. Ale bylo to zabalené do takového hávu, že mi to uteklo a v celku mi nevadí, že jsem tím zabil skoro dvě hodiny. S čistým svědomím doporučím, ale už si to znovu asi nepustím... ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Dlouho očekávaná slibovaná pecka z Netflixu (díky bohu za něj, v kinech se už měsíc nic nehraje a bez Netflixu bychom tady umřeli nudou) je tady a ve výsledku je to spíše jen lepší průměr, ale určitě to není takový průser, jak zdejší “odborníci” tvrdí. Hlavní herecké trio je pohodářské a hezky k sobě pasujou, tempo je svižné a nenudí ani chvíli, akce je dostatek a občas je i hezčí gore. Kamera je místy trochu zmatečná, ale žádná tragédie. Bonusové body si film připisuje zejména za originální nápad, protože pilulky, které dávají random superschopnosti jsme na plátně ještě neviděli. Je to hodně kreativní téma, na kterém se mohli filmaři vyřádit a spojení “fantazii se meze nekladou” zde platí dvojnásob, viděli jsme nejrůznější schopnosti od kamufláže, ledu, ohně, tlakových vln, drápů v ruce, ohebnosti kloubů (zejména hodně povedené) a dalších, ale pořád se nemůžu ubránit dojmu, že by to šlo podat ještě o něco lépe a více si s filmem vyhrát. V jedné větě je to taková průměrná akčňárna bez zvratů, hlubších chvilek a překvapení, která nevybočuje z klasické šablony, ale zaujme hlavně tématem a určitě stojí za zkouknutí. ()

Reklama

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Filmová adaptace The Boys nevyšla ani náhodou a jedná se tak o velmi mdlé a nudné dílo.. I když se začátek jevil celkem dobře, zhruba po půl hodině vám stejně dojde, že vás vůbec nezajímá o co ve filmu běží a vlastně vám ani nesejde na osudech hlavních hrdinů. Je to zvláštní, jelikož je akce celkem průměrná a efekty jsou dobré. Obsazení hlavních hrdinů je také slušné až na několik vyjímek jako například tu školačku. Dávám odpad jelikož jsem film ani nebyl schopen dokoukat do konce. Takto promarněný superhrdinský film *facepalm* 10% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Netflix bohužel pokračuje ve zmítání se kolem filmové produkce. Rozhodně se mu daří lákat herce, kteří již třeba nemají takový šmrnc nalákat lidi do kina, ale dovolím si konstatovat, že je rádi zas v něčem uvidí a tato streamovací platforma je pro to ideální. Zrovinka před týdnem jsem byl v kině na Počátku a říkal jsem si, kam vlastně zmizel Gordon-Levitt. Spolu s Jamie Foxxem jsou hlavním důvodem a obecně jedním z mála proč si film pustit. Vlastně bych spíše řekl, že pokud by v něm nehráli tito dva, s klidem bych Projekt Power vynechal stejně jako udávané nedávné peklo Konec zločinu v Americe. Kamera je nepříjemně rozvrkočená, akce ani příběh nestrhne a skutečně to celé táhnou jen herci. Bohužel čistý průměr a skutečně se začínám bát, že to Netflixu takhle vyhovuje, jelikož to pár kliků vždycky hodí a takové prachy jako 6 Underground nebo Irishman to nestojí...5/10 ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Zajímavé dílo z dílny Netflixu. Ten letos válí, protože většina filmů je právě z tohoto streamovacího giganta. A i zde nám přináší originální dílo, kdy v hlavních rolích hrají výborní Jamie Foxx a Joseph Gordon-Levitt (toho extra rád opět vidím v nějakém filmu). Příběh je dobře vymyšlen, akce šlape na jedničku a je z toho zábavná podívaná. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Frank (Joseph Gordon-Levitt) ve filmu většinu času nosí dres s číslem 37, se kterým hrál bývalý hráč amerického fotbalu a týmu New Orleans Saints Steve Gleason. (NiWi)
  • Dominique Fishback hrála středoškolskou Robin ve svých 29 letech. Zároveň v tom roce sama ukončila vysoku školu. (TaNya_)
  • Natáčelo se v New Orleans (Louisiana, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama