Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někdy vás život náhodně dostane do situace, kterou nečekáte, ale musíte se s ní vyrovnat jako chlap! Nataša a Dominik se neplánovaně stanou rodiči. Nataša, úspěšná designérka hraček pro děti, dokáže rodinu lépe finančně zabezpečit, a tak se dohodnou, že hlavní část péče o novorozence převezme jako otec na mateřské dovolené Dominik. Ten přistupuje k úkolu s poněkud naivní představou, že mu poskytne dostatek času napsat konečně knihu, kterou dlouho plánuje. Chyba lávky! Dominik musí vynaložit veškerou vynalézavost, aby během prvního roku vůbec zvládnul péči o malého Čeňka, z níž se chvílemi stává boj o přežití. Díky soužití s malým človíčkem však také objeví, kolik podob může mít láska… (CinemArt)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (268)

movieband 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemný a vtipný film. V hodně věcech se člověk vidí, u jiných se zas mlátí smíchy, u jiných ho zahřeje. Chemie mezi panem Mádlem a paní Ramba je hodně věrohodná. Kdyby člověk nevěděl, z jejich rozhovorů, že jsou přátelé, to rodičovství by jim člověk věřil. Příjemná oddechovka. Cameo autora moderního fotra pobavilo. P.S. S hodnocením moc nesouhlasim. Konečně trochu jiná komedie. Mezi všema romanťárnama z vesnice nebo města je tohle příjemná změna. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Populární stejnojmennou předlohu Dominika Landsmana neznám, což je možná pro její filmové zpracování dobře, jelikož nejsem zatížená potřebou srovnávat. Působí to na mě jako taková milá rodinná komedie, kterých u nás v poslední době zase tolik nevzniká. A tak nemám důvod k větší kritice, třebaže humor místy trochu drhne. Skvělou volbou ovšem bylo obsazení Jiřího Mádla a Terezy Ramba do hlavních rolí, k mému překvapení se k sobě docela hodili a občas to mezi nimi i parádně zajiskřilo. (70%) ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

Knižní   předloha je teda poznat a asi bude vtipnější. Ostatně, film by mohl více přitlačit na pilu a není obsahově nějak nabitý,   ale dá se to pohodově společně sledovat (je to v podstatě rodinná komedie), má to tempo, dobře to vypadá a Mádlovi tahle komediální poloha sluší a zvládá ji suverénně se skvělou mimkou. Ještě  teda začínám mít slabost  pro skvěle se doplňující manželské duo  Tomicova-Malý. Jedna recenze měla titulek: Konečně slušný český mainstream. A to můžu v podstatě  podepsat.  Hlavní duo jinak mělo i zajímavý byt.:D ♪Plakalo bejby, plakalo vám. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Takové průměrné nic proti ničemu. Na povedené fórky připadá stejné množství těch nepovedených, herecky to místy jde a místy skřípe a ani tématicky to nijak neokouzlí, protože chlapů nezvládajících rodičkovskou funkci by se člověk nedopočítal. Alespoň že ta terezka zraje jak víno. Stráveného času nelituji, ale odpoledne už o tom nebudu vědět. 50% ()

campix 

všechny recenze uživatele

Výsledná podoba knižního bestselleru je na naše poměry docela povedená. Sympatické, zábavné a založené na skutečných osudech hlavního protagonisty, které nejdříve ztvárnil v knižní formě. Nemám úplně tolik výtek, ale na druhou stranu také není až tolik co pochválit. Sice to je prakticky celovečerní premiéra pro Jana Haluzu, takže to zvládl poměrně dobře, ale Deník moderního fotra je  prostě průměrná romantická komedie se sympatickým ústředním duem, které se zná dlouhá léta a jejich chemie funguje na jedničku. Nic víc se tam asi najít nedá. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (griph)
  • Malého Čeňka hrajou ve filmu tři batolata. (Duoscop)
  • „Mít film podle mojí knížky je pro mě největší dosažitelná meta, protože Nobelovku nebo Magnesii Literu neočekávám,“ prohlásil autor předlohy Dominik Landsman. (SONY_)

Související novinky

Finále Plzeň až k jádru českého filmu

Finále Plzeň až k jádru českého filmu

10.09.2021

34. ročník filmového festivalu Finále Plzeň se letos opět uskuteční na podzim. České filmové žně začnou 24. a skončí 29. září. Do kin od léta míří řada nových snímků a Finále je nabídne pohromadě… (více)

Reklama

Reklama