Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Sice jsem to neviděl úplně celý, ale myslim, že na začátku se nedělo nic, co by zachránilo mé hodnocení. Jedinou hvězdičku tomu snad dávám i za to, že v takovémhle skvostu začínal Shia LaBeouf. Nic jinýho tam vtipnýho nebylo. Pouze vulgární, fekální a nopravdu nepovedenej humor. Jim Carrey a Jeff Daniels nejdou nahradit, prostě nejdou. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pitomá jednička je v porovnání s týmhle prequelem film nezměrných kvalit. Není to úplně odpad, hodně scén se celkem povedlo a Eric Christian Olsen je mladý Jim jak vyšitý, ale šem musí být jasné, že to kvalit celkem fajn jedničky nebude dosahovat. S přehledem nejlepší scény jsou s otcem Jessicy, ať už u nich v koupelně nebo při závěrečném pomrknutí, u obou jsem se upřímně zasmál, jenže zbytek stojí fakt za starou belu. Harry a Lloyd se potkají na začátku sedmé minuty tak, že do sebe vrazí. Tím by příběh mohl být vyřešený a film tak měl skončit, já bych dal 2* za ucházející úvod a neviděl zbytek...PS - Mladej Shia vypadá skoro stejně jako současnej Shia :)) ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Ještě se ptáte proč netočit pokračování úspěšných titulů, které mají s původním snímkem společných jen několik slov ve svém názvu? Toaletně parazitující prequel Carreyho průlomových let je opravdu „blbý a místy ještě blbější“!!!!! Ale abych nebyl jenom zlý…….Olsenovo ztvárnění mladého Carreyho je celkem věrným představením. ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutná, vulgární a zvrhlá komedie bratrů Farrellyových se dočkala pokračování. No, vlastně prequelu. Komediální kvality prvního dílu nebyly nijak oslnivé, ale Farrellyovi vsadili na brutální vtípky a na špičkovou hereckou exhibici Jima Carreye a Jeffa Danielse. Tento film však postrádá úplně všechno co jsem před chvílí vyjmenoval. Jsou spousty trapných komedií, ale alespoň se u nich sem tam zasměju nějakým těm debilním fórkům. Pokud ale celý film absolvujete s kamennou tváří a tupým výrazem na ní, tak už je jasné že něco nehraje. Fórům, jako když Harry políčí čokoládou celou koupelnu a otec dívky, kterou miluje a je u ní na návštěvě si pak myslí, že to není čokoláda, ale... no, však víte co, jsem se vždycky rád zasmál. Sice to byl zvrhlý humor, ale režisér i tuto scénu natočil tak dementně nudně, že to stojí minimálně za pozastavení. Neschopnost natočit zhovadilé scény je už na pováženou. Proti tomuto filmu je takový Klub sráčů uměleckým filmem, který zaručeně pobaví, i kdyby jste se mu více bránili. Co na tom, že Derek Richardson a Eric Christian Olsen vypadají jako Jeff Daniels s Jimem Carreym. Co z toho, když ze sebe nedokáží vymáčknout ani desetinu mimických grimas svých předchůdců. Z Eugena Levyho (Jimův táta z prcičkovské série) mi bylo vyloženě špatně. Je na něm jasně vidět, že se mu do role nechtělo a přehrává z takovou nechutí, že mi to úplně zkazilo dojem alespoň z nějakého herce filmu. Luis Guzmán (Traffic - Nadvláda gangů ) asi moc zajímavě koncipovaných rolí v hollywoodu nedostává, když má potřebu hrát v takovýchto žumpách kinematografie. Z filmu je mi špatně, ne z snad z nějakých scén, ale z toho, jak byl příšerně nudný. Ještě, že byl tak krátký. Ble... ()

Hakha odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno z nejhorších pokusů, natočit film podle úspěšné jedničky, který jsem kdy viděl. Farrellyovy mě pobavili hromadou gagů se zajímavým příběhem a výbornými herci, zde není nic. Katastrofální herci, kteří nejsou zábavní ani v jednom okamžiku a režie Millera je strašná. Zbytečně, hloupě a mizerně zfilmovaný film, který si zaslouží pouze odpad! a pořádnou facku... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)
  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama