Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři letecké nehody ve třech týdnech. Podle americké armády se jedná o útoky islámských teroristů, ale podle leteckého experta McCabea jsou dílem geniálního počítačového hackera. McCabeovi se podaří vytipovat další ohrožené letadlo a dostat se na jeho palubu. To už ale řízení nočního letu ovládá hacker Cain. Cílem příští letecké katastrofy mají být atomové reaktory u Washingtonu D.C. Souboj o přežití mezi nebem a zemí začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

V tomto filmu jsou absolutně všechny nelogičnosti, které se mohou vyskytovat ve filmech, kde hraje jednu z hlavních rolí letadlo. ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že je pro mě Kristanna Loken pěkná žena, tak bych se na tolik tragický, béčkový, obehraný a kýčovitý film, opravdu nedíval. I tak to hodnocení šlo až na podlahu... ()

Shit odpad!

všechny recenze uživatele

Ani nevim co na tomhle filmu zkritizovat první, protože tohle je odpad skrz na skrz. Od stupidního děje až k mizerným výkonům herců to je všechno na nejnižší možný filmový úrovni. Záporák šíleně přehrává a snaží se působit šíleně a drsně, ale spíš vypadá jako chudáček, děj má nelogický mega trhliny, hlavní hrdina je strašne chytrej a prakticky si poradí s každým problémem a po všem tomhle se nakonec strašný triky zdaj jako nejmenším mínusem filmu. Aspon že tam je ta Kristanna Loken, jinak bych se musel profackovat, že sem na to vůbec koukal ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Letadlo, joystick a indický kluk jménem Tobias. To jsou tři věci, které si 12 hodin po zkouknutí tohoto filmu pamatuji. Pokud se vám zdá, že největší blbostí je ten indický kluk s německým jménem, tak jste na omylu. Klasický příklad filmu, který vás chce ohromit akčností a napínat do poslední chvíle, ale vy stejně víte, jak to dopadne a ještě k tomu vám to je úplně jedno. U filmu jsem vydržel až do konce, ale musel jsem si k tomu otevřít láhev sektu, abych se alespoň trochu zabavil. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Ten nápad s joystickem ovládajícím masivní letadlo byl z třídy znamenitých.. Herci určitě svoji účast v tak očekávaném projektu dlouho zvažovali, samotné natáčení muselo být po fyzické i psychické stránce vyčerpávající!! Tolik dramatických poloh.. až mi naskakovala husí kůže!! Výsledkem jest relativně zábavná komedie.. a pochopitelně naprosto stupidní záležitost!! ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tady uz sel Bob Misiorowski do sracek teror ve vlaku je ve srovnani z timhle dilo hodny oscara vydrzel sem kupodivu az do konce a pak sem dostal hroznou chut pustit si naky pokracovani turbulence nebo neco takovyho to sou aspon sracky na urovni ale totok?! radsi nemluvit ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ohrany pribeh o hrdinovi, co s nozem a kouskem papiru vykouzli buldozer a vsechny zachrani. CO by to bylo za kyc, kdyby tam nebyl krasna zenska a odporny padouch, ktery je strasne chytry a tresnickou na dortu to je souboj f2f. Kristanna Loken je ale strasna kunda, proto jsem se dival az do konce a ty dve hvezdicky jsou za jeji dve prsa :) ()

Indiana odpad!

všechny recenze uživatele

Muhahahahahahaha. Tomuhle se opravdu nejde negebit. A nejlepší jsou na tom ty vizuální efekty. Opravdu muhahahaha. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

2 hvězdy dávám za nádhernou Kristannu Loken, která vlastně svojí krásou a půvabem táhne celý film, jinak to ostatní - letadla, skutečně prazvláštní efekty, maniak a další zbytečnosti nestojí za nic. Ale tak každý musí nějak začít a tak jí tenhle projekt jistě odpustíme a mrkneme se radši na Terminátora 3 nebo Království prstenu :) ()

Blofeld odpad!

všechny recenze uživatele

Ona je to vlastně neúmyslná vykrádačka Airplane!, jenže vážně myšlená... Ale ne že bych se nebavil, pořád jsem vzpomínal na gagy z Airplane!... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Béčková a Céčková filmová spoločnosť Nu Image ( aka neskôr Millennium Films ) v plnej poľnej. Námet za korunu ( budem veľmi spoilerovať, ak napíšem že je to takmer doslova SPEED v lietadle ? ), herci za tri teplé jedlá denne a vizuálna stránka neokomentovateľná ( snáď ešte tie triky z modelmi vykúzlia úsmev, tie CGI naopak plač ). ()

Pishin odpad!

všechny recenze uživatele

Jeste ze jsem znacnou cast tohoto dila stravil prijemnou chvilkou s pritelkyni... poslednich 40 minut me bohate stacilo k totalnimu znechuceni ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Keď si odmyslíme všetky diery v scenári a fakt, že lietadlo je ovládané joystickom zo zeme, stále tu ostáva nezodpovedaná jedna otázka. Lietadlo smerujúce na reaktor nezostrelili už dávno len preto, že je plné amerických občanov? Počujete dobre! A čo keby tam boli jednoducho ľudia? A ten stupídny záver...! (To už by bol spoiler) ()

Terter odpad!

všechny recenze uživatele

Coby letadlově katastrofický film tohle prohrává na celé čáře. Jednak se zde objevují všechna klišé tohoto žánru a navíc jsou zde podána neskutečně blbě. Na druhou stranu, coby komedie je to skvělé. ()

CageDepp odpad!

všechny recenze uživatele

Do 45 minut to nebylo tak hrozný, ale potom přišla neuvěřitelná záležitost a to, že FBI komando lítalo vzduchem. ()

Anglie odpad!

všechny recenze uživatele

Strašně klišovité (doktor na palubě), hrozné herectví(především Kristanna Loken a Alexander Enberg v roli hackera Caina), debilní(a děravý) scénář. Při některých scénách jsem se prostě musel smát(i když jsem neměl). Jako komedie výborné, ale to nebylo účelem filmu. Musím škodolibě podotknout, že jsem rád, že si po dlouhé době mohu střihnout jeden odpad!. ()

Reklama

Reklama