Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná módní návrhářka Melanie Carmichaelová se zasnoubí se synem starostky New Yorku, který ale netuší, že jeho nová známost skrývá tajemství. Je to venkovan Jake, za nějž se Melanie provdala na střední škole. Přes veškeré snahy se jí díky Jakeově zamítavému postoji nedaří realizovat rozvodové řízení. S pevným odhodláním ukončit tento vztah jednou provždy se Melanie vydá do svého rodného městečka v Alabamě, aby donutila manžela k podepsání rozvodových papírů. Jenže změnila se nejenom Melanie. Z Jakea je najednou sympatický a oblíbený chlapík a Melanie si najednou není vůbec jistá, zda se s ním chce rozvést. Mezitím starostka, která šílí při pomyšlení, že její syn si chce vzít nějakou neznámou holku z Alabamy, začne pátrat v její minulosti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Yardie 

všechny recenze uživatele

100x obemletá písnička, absence humoru a nulová atmosféra. V podstatě to byl jen film. 40% to má proto, že to nebylo vyloženě nudné a otravné a nedonutilo mě to vypnout. Romantickým "komediím" moc nefandím, ale kvalitní dokážu ocenit. Jenže tady bohužel nebylo moc co. Byl to prostě film, který nebyl otravný k vypnutí, ale nic víc. Howgh! ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

V roce 02 byla Reese nádherná blondýna, která se do těhlech romantických komedií skvěle hodila. Jen škoda, že to nebyli komedie, které by přišli alespoň se špetkou něčeho zajímavého nebo originálního. Holka na roztrhání je ve všech směrech průměrná až podprůměrná romantická komedie, ve které je zajímavé maximálně to, že si tu Reese musí vybrat mezi divokým sympaťákem a sympaťákem z velkoměsta. Obvykle je vždycky ten měšťák nesympatický de*il, ale Patrick Dempsey je tady celou dobu za chudáka, který na konci, pozor megaspoiler, odstrouhá, protože kořeny a známé chutě minulosti přece jen vyhrají. Překvapení žádný, po 10 minutách víte jak to skončí. Ani moc srandy si tu neužijete, protože se většinou hraje na vážnější notu, což Vás prostě nudí k smrti. Ničím zajímavá klišoidní blbina, kterých se na začátku tisíciletí točilo 100 za rok. ()

Reklama

Petule3 

všechny recenze uživatele

Teda ja nevim...proc se nam holkam tak mota hlava tim, ze kdyz se rozhodnete pro jednoho, dokonce v ulicce k oltari prichystana provdat se za toho druheho, ten odmitnuti vezme s takovou lehkosti, ze vam skoro jeste podekuje? At nekdo natoci film, kde se zena (muz)-to je fuk, rozhoduje mezi dvema laskama a tak jako tak jednomu ublizit musi, strasne ublizit, to by bylo vice realne, ze? Jinak mam film rada, Reese ma bozi vlasy, Patrick je dokonaly cely a Josh nadherny oci. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

70% Sever proti Jihu? To teda. Synové Konfederace si hrají na válku, v níž Yankeeům zatnou tipec, americké zlatíčko Reese Witherspoon na nafoukanou módní bestii bez minulosti a Andy Tennant jako obvykle na city. Film, ve kterém je Dakota Fanning roztomilá a Candice Bergen trousí smrtelné hlášky, kde exceluje pes-potápěč, jižanští pošuci, homosexuální přítel a rodiče tak příšerní, že své vlastní začnete pokládat za zázrak přírody. A co je nejlepší? Jediná originalita scénáře: hrdinka si vybírá mezi Panem "sláma a charisma mi kouká z bot " Božským Joshem Lucasem a Panem " diamanty u Tiffaniho, růže v bytě, budu tě nosit na rukou" Dokonalým Patrickem Dempseyem. Roztrhejte si mě:) P.S. Dabing je neředěné peklo. Doporučuji mrknout na alternativní psycho-armageddon konec na DVD. ()

lilina133 

všechny recenze uživatele

Dokonalá oddychovka pre citlivé ženské očičko...Prečo??Noo takže má to viac dôvodov...Prvým je herecké obsadenie mužskej časti (stále rozmýšľam,či by som chcela byť na mieste Reese a vyberať si:-)) - výber Josh Lucas alebo Patrick Dempsey...fúúú...náročná to voľba:-))Ďalším dôvodom, aj keď už nie až tak dôležitým sú módne kúsky, ktoré si Reese oblieka počas celého filmu (nie je to ani Sex v meste, ani Diabol nosí Pradu, ale tie vecičky sú aj tak celkom pekné:-))A na záver - svadobné šaty patria k tým najkrajším filmovým (aspoň podľa môjho skromného názoru:-))Tento filmík mám skutočne rada, je to skutočná oddychovka s dvoma modrookými krásavcami, akurát pre ženské srdiečko:-)) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (22)

  • Dostat se k Oak Hillu je docela obtížné, leží zhruba 45 minut od nejbližší státní silnice a filmaři museli cestu označit speciálními směrovkami, aby členové štábu zbytečně nebloudili. Studenti z místní univerzity si později cedulky rozebrali a nechali jako upomínku na natáčení. (Karlos80)
  • Dvaja psi spomínaní vo filme, „Bear“ a „Bryant“, sú odkazmi na legendárneho hlavného trénera futbalovej univerzity v Alabame Paula „Bear“ Bryanta. (Arsenal83)
  • Jezero Peachtree, kde natáčení také probíhalo, leží v rezervaci a jeho okolí proto podléhá přísným bezpečnostním opatřením kvůli případnému znečištění. Během natáčení na něm přistával Jakeův (Josh Lucas) hydroplán, za což si filmaři vykoledovali od místní policie pokutu 300 amerických dolarů. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno