Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná módní návrhářka Melanie Carmichaelová se zasnoubí se synem starostky New Yorku, který ale netuší, že jeho nová známost skrývá tajemství. Je to venkovan Jake, za nějž se Melanie provdala na střední škole. Přes veškeré snahy se jí díky Jakeově zamítavému postoji nedaří realizovat rozvodové řízení. S pevným odhodláním ukončit tento vztah jednou provždy se Melanie vydá do svého rodného městečka v Alabamě, aby donutila manžela k podepsání rozvodových papírů. Jenže změnila se nejenom Melanie. Z Jakea je najednou sympatický a oblíbený chlapík a Melanie si najednou není vůbec jistá, zda se s ním chce rozvést. Mezitím starostka, která šílí při pomyšlení, že její syn si chce vzít nějakou neznámou holku z Alabamy, začne pátrat v její minulosti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Petule3 

všechny recenze uživatele

Teda ja nevim...proc se nam holkam tak mota hlava tim, ze kdyz se rozhodnete pro jednoho, dokonce v ulicce k oltari prichystana provdat se za toho druheho, ten odmitnuti vezme s takovou lehkosti, ze vam skoro jeste podekuje? At nekdo natoci film, kde se zena (muz)-to je fuk, rozhoduje mezi dvema laskama a tak jako tak jednomu ublizit musi, strasne ublizit, to by bylo vice realne, ze? Jinak mam film rada, Reese ma bozi vlasy, Patrick je dokonaly cely a Josh nadherny oci. ()

lilina133 

všechny recenze uživatele

Dokonalá oddychovka pre citlivé ženské očičko...Prečo??Noo takže má to viac dôvodov...Prvým je herecké obsadenie mužskej časti (stále rozmýšľam,či by som chcela byť na mieste Reese a vyberať si:-)) - výber Josh Lucas alebo Patrick Dempsey...fúúú...náročná to voľba:-))Ďalším dôvodom, aj keď už nie až tak dôležitým sú módne kúsky, ktoré si Reese oblieka počas celého filmu (nie je to ani Sex v meste, ani Diabol nosí Pradu, ale tie vecičky sú aj tak celkom pekné:-))A na záver - svadobné šaty patria k tým najkrajším filmovým (aspoň podľa môjho skromného názoru:-))Tento filmík mám skutočne rada, je to skutočná oddychovka s dvoma modrookými krásavcami, akurát pre ženské srdiečko:-)) ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Jeden fešák, druhý fešák. Kterého si asi úspěšná módní návrhářka vybere? Respektive jeden ji požádal o ruku, druhý už její ruku dávno má, konkrétně zarputile odmítá rozvod. Po letech se tak úspěšné děvče musí vydat do jižanského městečka a urovnat několik věcí. A pochopitelně se vše solidně zkomplikuje. Jsme totiž na poli romantické komedie, klišé čeká na každém rohu a vyprávění je krapet rutinérské. Na druhou stranu to příjemně ubíhá a osobní kouzlo tria Reese Witherspoon, Josh Lucas a Patrick Dempsey má sakra co nabídnout. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Nic moc komedie, vystavěná na tak příšerné zápletce, že by se scénárista měl za trest mlátit do hlavy. Celé je to ukruně předvídatelné, plné strašlivých klišé a plochých postav. Naštěstí to zachraňuje Reese Witherspoon, která komedie opravdu umí. O jejích hereckých partnerech raději nemluvím. I když musím podotknout, že je zajímavé, jak Patrick Dempsey před Chirurgy začínal. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Konec dobré, všecko dobré..:-) Od začátku jsem tušil, že tahle komedie mě nudit nebude, a taky se tak stalo. Příjemná, romantická komedie, podotkl bych s "fajnovou muzikou" . Celou dobu jsem chtěl dát 3*, ale krásný konec mi změnil názor, i přesto, že podobný (stejný) konec je u většiny jiných romantických komedií... 4* ()

Galerie (50)

Zajímavosti (22)

  • Zmiňovaná jména psů (Bear a Bryant) jsou odkazem na legendárního fotbalového trenéra alabamské univerzity Paula W. "Beara" Bryanta. (Aknah)
  • Dakota Fanning (malá Melanie) se v tomto filmu poprvé líbala. Bylo jí tehdy osm let. (zajda404)
  • Hydroplán, jenž vlastní postava Jakea, je model kanadského jednomotorového hornoplošníku De Havilland Canada DHC-2 Beaver. (Avalon820)

Reklama

Reklama