Reklama

Reklama

VOD (1)

Když Max Mercer zůstane o Vánocích sám, udělá cokoli, aby ochránil svůj domov před vetřelci. (Disney Channel)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (79)

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

tak přesně takhle si představuji filmy,které se promítají v pekle v nekonečné smyčce.Původní Sám doma mělo jednoduchou premisu,která ale dávala smysl a i když by zloději ve finálním zúčtování taky nejspíš nepřežili úplně ve zdraví,bylo to (a stále je) extrémně vtipné.Tady premisa nedává smysl a vtipné to není ani trochu.Máme tu malého nesympatického zmrda,kterého rodiče zapomenou doma - ne nešťastnou náhodou,prostě na něj zapomenou protože chrápal v autě - a pak tu máme dvojici "lupičů",kteří ale nejsou lupiči,ale pouze zoufalý manželský pár,kterému hrozí že přijde o dům.Samozřejmě moc rozumu nepobrali a jsou to paka,ale nejsou to záporné postavy a ve chvíli kdy si vezmou do hlavy,že jim MNZ sebral věc,která by jim mohla zachránit domov a chtějí jí zpátky by jim divák dokonce i fandil,jakkoliv to celé šlo vyřešit úplně jinak a úplně v pohodě.Tím se samozřejmě rozjede kolo podivných událostí,které vede k tomu,že na ně MNZ nastraží pasti,ve kterých chce oba manžele regulérně zabít,což se mu nepovede, nakonec se zjistí,že všechno je jinak,všichni si odpustí a stanou se z nich kamarádi.Za ty roky sem si zvykl na prznění klasik ať už jejich přímým předěláním,tak snahou na nich parazitovat a tohle je jedno z nejhorších co sem kdy viděl.Trochu doufám,že bude druhý díl,ve kterém se ukáže,že manželé celé to happy friendship jen hráli a ve skutečnosti chtějí MNZ ulovit a mučit.I tak by sice zůstal tenhle film čistou esencí zla,ale alespoň by divák dostal nějakou satisfakci...0% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem trojku, čtyřku i pětku, takže moje hodnocení se tak trochu odvíjí od toho co za peklo jsem před tím viděl. A i když vlastně nerad, tak tu jednu * týhle šlamastice rád musím. Je totiž filmovější a člověk nemá tak moc chuť si vypálit oči. Jasně, nudí to, jasně, je to pitomý, hloupý a hnusný. Ale tak nějak jsem to přežil, aniž bych chtěl všechny na place pohlavkovat. To o čtyřce, pětce říct nemůžu. Jediné hezké, funkční scény jsou jen díky originální hudbě z původních filmů. To by se jeden skoro dojmul. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako vystihnúť plusy? No v podstate ani len nepomyslieť na nedostižný originál. Nevidieť v tom bohapustú vykrádačku ( ani ňou vďaka nieje ) a zamerať sa skôr na postavičky ( dvojica nútených zlodejov či jedna známa postava z originálu, ktorá si tu ukradla dosť veľký kus koláča ) okolo toho hlavného ´´hrdinu´´, pretože práve on je najhoršou a najmenej sympatickou položkou tohto filmu. Jednoznačný castingový omyl nového tisícročia a najhorší detský výkon za posledných 100 rokov. Troška tej vianočnej atmosféry v mierne trapáckom štýle nezaškodí. ()

korok 

všechny recenze uživatele

Dalším filmům v pořadí, ze série Sám doma, škodí neustálé srovnávání s původními prvními dvěmi kultovními klasikami s Macaulayem Culkinem, v roli Kevina McAllistera. Když si to člověk odmyslí a bere toto jako samostatný film, tak si to možná tu 1-2 hvězdy zaslouží. :-) Existují rozhodně tragičtější rádoby komedie. Filmu, dle mého, škodí hlavně výběr "záporáků" ve stylu slušňáckého a nijak směšného manželského páru, který se snaží dostat do domu a kteří vlastně žádnými záporáky nejsou. Měli tam normálně šoupnout, po starém vzoru, nějaké dva směšné a pitomé zloděje, ve stylu Marfa a Harryho, kteří by měli vyloženě nekalé úmysly. To by filmu rozhodně prospělo a určitě se to dalo vyřešit mnohem lépe. Takhle je to bohužel pouze jak vyšité pro děcka z prvního stupně a školky. Potěšila účast Buzze McAllistera v roli policisty a jeho vzpomínky na Kevina a původního Sám doma, plus taktéž soundtracková spojitost. ()

Harapes 

všechny recenze uživatele

Když vidím zdejší hodnocení,tak musím jen souhlasit,ale ne tak úplně. Je to sice blbost, nijaké herecké výkony,ani ta zápletka se fakt nevydařila. Ale takových filmů,co je hodnoceno jako odpad je převelice a já bych ostatním řekl, ať se na to klidně podívají. Vůbec nic od toho nečekejte,ale Ty mladší děti budou spokojení. Za mě 40 %. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama