Reklama

Reklama

VOD (1)

Když Max Mercer zůstane o Vánocích sám, udělá cokoli, aby ochránil svůj domov před vetřelci. (Disney Channel)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (79)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Není nic horšího, než šlápnout na kostku Lega.." ;) Nedokážu si vybavit jiný biják, který by se tak zoufale a urputně snažil citovat klasiku, jíž vlastně stejně zoufale parafrázuje.. Nicméně navzdory zdejším výkřikům je nutné si uvědomit, že Columbusův Home Alone byl ve své podstatě rovněž poctou, totiž poctou slapstickovým komediím.. Neskutečně bizarní snímek, zároveň stejně tak špatný jako zajímavý a vynalézavý, který lze samozřejmě velmi snadno vyhejtovat.. Ale jednoduše řečeno, tohle rozhodně není 58. nejhorší film ever ani náhodou !! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako vystihnúť plusy? No v podstate ani len nepomyslieť na nedostižný originál. Nevidieť v tom bohapustú vykrádačku ( ani ňou vďaka nieje ) a zamerať sa skôr na postavičky ( dvojica nútených zlodejov či jedna známa postava z originálu, ktorá si tu ukradla dosť veľký kus koláča ) okolo toho hlavného ´´hrdinu´´, pretože práve on je najhoršou a najmenej sympatickou položkou tohto filmu. Jednoznačný castingový omyl nového tisícročia a najhorší detský výkon za posledných 100 rokov. Troška tej vianočnej atmosféry v mierne trapáckom štýle nezaškodí. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

TEROR. Jednoznačně nejpříšernější film roku, v němž absolutně nic nedává smysl a pokud náhodou dává, pak stejně fyzicky bolí se na to dívat. Místo bandy gaunerů je na scéně manželskej pár, využívající k vyřešení svojí nastalý zoufalý situace mimořádně retardovanou sadu nápadů. Trademarky série, na níž se film odvolává, tu všeobecně buď nejsou, nebo jsou zasazený v příšerným kontextu + ne, není tu nic, co by je nahradilo. Prakticky vymizela linie nešťastných rodičů, toužících se dostat za opuštěným synem; gauneři nejsou gauneři; vánoční atmosféra je absolutně bezduchá; opuštěnej synek je nesnesitelnej, zákeřnej, rozmazlenej zmrd; všechno dovádění se veze na pestrobarevných plastových hračkách a jiných trendy ohavnostech. Tvůrci zjevně pojali podezření, že jsou diváci idioti (když mj. přijde na řadu cameo Buzze z původního Sám doma, musí bejt důležitě vystavěná scéna doplněná dementním detailem jmenovky MCCALLISTER, aby pochopil i úplnej kretén) a dle toho výsledek vypadá. Původní film zraje jako víno a je oprávněně vánoční klasikou. Tenhle bude klasikou maximálně tak ve věznicích, kde maj na Štědrej večer zálibu v mučení pedofilů. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"#ŠPATNÉ-ROZHODNUTÍ." Věděl jsem, že to bude špatné, ale musel jsem to vidět na vlastní oči :-) A je to opravdu přesně tak špatné, jak naznačují ohlasy, ve shodě po všech stránkách, počínaje scénářem, pokračujíce výběrem herců a konče prací režiséra - děs! Jediný, kdo se na to celé od začátku totálně nevysral, byl Debney, jako autor hudby, ten je na dosrání milovaných hudebních motivů Johna Williamse prostě moc zkušený, takže tady to klaplo... Film je opravdu neuvěřitelně špatný, i když nevypadá nijak levně (jde vidět, že nějakou kačku to stálo) a jediný důvod, proč nedávám odpad!, je jednak hudba (fakt se mi ty variace líbily) a potom funkční začlenění jednoho z protagonistů původních prvních dvou dílů, tedy Devina Ratraye přímo v roli Buzze - jeho komentář k bratrovi Kevinovi byl jediným vtipným momentem filmu. 10% ()

Janega odpad!

všechny recenze uživatele

Mazer si zrejme (aspoň si myslím) uvedomoval, že jeho "originálne" poňatie už obohratého príbehu, kde tentoraz vymení role a protagonisti sú lupiči a antagonista dieťa, ľudia nepríjmu a budú sa na to pozerať negatívne. Pretože ono to nefunguje, lepšie povedané ono to naprosto zlyháva vo všetkom aj bez toho, aby som to porovnával s pôvodným filmom. Čo má však zaráža že Disney, ktorý sa pod toto podpísal, a ktorý je výlučne zameraný na príjemné rodinné filmy a primárne na deti, dovolilo tu prezentovať dieťa ako záporáka, ktoré nechce zlodejov zastaviť, ale chce ich zabiť. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama