Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hana (Hana Vagnerová) začíná cítit, že její vztah s Petrem (Matyáš Řezníček) se pohybuje v příliš zajetých kolejích. Rozhodne se ho tedy osvěžit a začne s Petrem sdílet své erotické představy a tajné sny. Od vyprávění je pak už jen krůček k činům. Ke zkoumání vlastní intimity, k zážitkům s jinými partnery a ke stále intenzivnějšímu hledání hranic, za které se dá v lásce a sexu zajít. Experiment se svobodou se však může snadno vymknout z rukou... (Aerofilms)

(více)

Diskuze

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

dr.horrible

netuším co tím mysleli....
před chvilkou jsem ten film dokoukal a vlastně jsem se sem šel podívat ze zvědavosti, jestli se tady nebude probírat ten závěr.... vlastně vůbec nevím, jestli jsem ho pochopil, spíš jak to mám pochopit...?!? :-D

mnx

mnx (hodnocení, recenze)

Viděl jsem kousek, proto ani nebudu hodnotit, nebo psát recenzi. Napíšu to sem. Koukat na psychologicko-erotický film v hlavní roli s Vagnerovou, to je dokonalé anti-afrodiziakum. Brrr.

Teres

Teres (hodnocení, recenze)

Už asi nikdy nechci vidět Vagnerové obličej tak zblízka. Není to dobrý...

A Matyáš Řezníček je zas bez charizmatu.

Achjo, to tedy byla podívaná...

MMXIII

MMXIII (hodnocení, recenze)

Tak jsem byl na tom včera v kině a byl jsem sám v kině jedinej!!!!! xD 

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

MFF Karlovy Vary ocení světová herecká esa

MFF Karlovy Vary ocení světová herecká esa

21.06.2022

V úterý dopoledne proběhla další tisková konference k blížícímu se 56. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, na níž byli mimo jiné oznámeni členové porot jednotlivých soutěžních… (více)

Reklama

Reklama