Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Hlavní roli v Terapii sdílením hrají esemesky. Osm zpráv, osm epizod a osm příběhů. Příběhů, které inspirovali reální odesilatelé a příjemci krátkých vzkazů, jež jsou na první pohled zdánlivě úsměvné a prosté, ve skutečnosti ale vypovídají mnohem víc. Svou autentičností reflektují realitu současných vztahů, které se z velké části odehrávají na displejích chytrých telefonů. A zatímco jejich pokročilé funkce jsme se naučili ovládat, abychom zůstali v kontaktu, paradoxně jsme v zajetí jedniček a nul osaměli. A právě o tom, že v tom nejsme sami, seriál internetové televize Mall.tv je. O esemeskách a lidech. (MALL.TV)

(více)

Recenze uživatele godycz k tomuto seriálu (6)

Oprava komunikace (2020) (E02) 

po dlouhe dobe me neco pobavilo !!!! vtipny, uderny a ma to pointu. ()

Rozlučka (2020) (E03) 

kdo se takto chova? kde to melo pointu? jedna za martu. ()

Rozmaž to pořádně (2020) (E04) odpad!

covid? nejsou penize na kulturu? werich dokazal v 10 minutach pobavit i poucit. mall.tv.cz dokaze v 8 min utratit penize za nevtipny, neorigonalni, nezazivny a trapny skec. Tetapie Sdilenim ma brutalne odlisnou uroven dilu. ()

Miluju tě (2020) (E05) odpad!

STRASNY. opravdu skoro kazdou vetu (zabery) opakuji 2x az 3x ? tohle bylo opravdu strasny. jak namet, tak zpracovani, tak hudba..... ()

Zadek (2020) (E06) 

nejak nechapu dnesni pointy. meloto nejakou? nebo to byl ten zadek? chjo. opet nevtipne, nemastne, nerez. Kazdopadne Jerabek zraje jako vino. Prijde mi hrozne prirozenej a osobitej. Ps: Zhubnul. Svet se hrouti. Kdo dalsi ? Norberte Lichy Nehubnete ! ()

Reklama

Reklama