Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Hlavní roli v Terapii sdílením hrají esemesky. Osm zpráv, osm epizod a osm příběhů. Příběhů, které inspirovali reální odesilatelé a příjemci krátkých vzkazů, jež jsou na první pohled zdánlivě úsměvné a prosté, ve skutečnosti ale vypovídají mnohem víc. Svou autentičností reflektují realitu současných vztahů, které se z velké části odehrávají na displejích chytrých telefonů. A zatímco jejich pokročilé funkce jsme se naučili ovládat, abychom zůstali v kontaktu, paradoxně jsme v zajetí jedniček a nul osaměli. A právě o tom, že v tom nejsme sami, seriál internetové televize Mall.tv je. O esemeskách a lidech. (MALL.TV)

(více)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (8)

Přidat si Alenu (2020) (E01) 

Mně se navzdory zdejším číslům tenhle formát dost líbí, přece jenom se velmi trefně věnuje vážným zbytečnostem dnešní doby. Jen ta Eva Josefíková mi tady moc neseděla, určitě nebudu sám (ostatní komentáře jsem nečetl). ()

Oprava komunikace (2020) (E02) 

Čekat týden na pětiminutovku, co v sobě to poselství nemá vůbec tak silné, jak se snaží působit, se opravdu nevyplatilo. Nejen, že snad budou další díly delší, ale i poutavější. Doufám... ()

Rozlučka (2020) (E03) 

Hej tak ale co je? Tohle bylo sice taky dost tupé, ale mnohem zábavnější než předchozí díl. Handicapem těhle experimentů je to, že jsou tak krátké a nestihne se v nich nic stát. Ale tak nízká čísla bych jim nepřál ani tak. ()

Rozmaž to pořádně (2020) (E04) 

S Tinderem na jeho současném vrcholu jako ústředním motivem této epizody jsem hodně spokojený, protože od svých známých vím o téhle formě poznávání opravdu dost, rovněž tak o problémech s ní spojených, které jsou zde trefně zobrazené. ()

Miluju tě (2020) (E05) 

Nerejpejte, vždyť je to ze života jak vystřižené. ()

Zadek (2020) (E06) 

Kdyby díl nebyl tak moc krátký a obsahoval nějakou pointu, tak by s využitím bizarností autoškoly mohl být hodně vtipným zážitkem. ()

Cyklista a jogínka (2020) (E07) 

Zobrazeno přesně tak, jak je v dnešní době moc dobře známo. Hezké poukázání na to, do jakých úzkých nás až mohou dostat bizarní nedorozumění. ()

Revizoři (2020) (E08) 

Obsazení fajn, prostředí super, jen poselství opět trochu zbytečně alarmující. ()

Reklama

Reklama