Reklama

Reklama

Special Ops: Lioness

(seriál)
  • USA Lioness (pracovní název)
Trailer 1

Epizody(8)

Pracovní skupina tajných agentek CIA operuje na hranici mezi tím, co je nutné a co je legální, aby udržela svět v bezpečí. (SkyShowtime)

Recenze uživatele kenkaku k tomuto seriálu (9)

Special Ops: Lioness (2023) 

Tak tohle byl zase bizár. 1) jde o neskutečně schizofrenní počin co neví kam se profilovat. 2) je neskutečně sexistický vůči ženám (extrémně poukazuje na neschopnost žen obzvlášť v profesionální sféře) a xenofobní vůči asiatům (prakticky se tam nevyskytují). 3) zcela jednoduchá zápletka se řeší intenzivně jen v první a poslední epizodě. Zbylých šest (!) se věnuje všemu možnému kolem. Debilněji už to opravdu nešlo. Podrobněji u jednotlivých epizod. ()

Obětní vojáci (2023) (E01) 

Tak tohle je feministický vrchol tabulkové zvrácenosti. Nebýt akce (hlavně ze začátku) je to naprostý odpad. Evidentně jediný způsob jak si může botoxová mumie štěknout (a ještě si to musí zaplatit). ()

Výprask (2023) (E02) odpad!

Co tohle bylo? Jako proč “okénko” do života lékaře? A co to bylo za retardaci s tím “mlýnkem” (jak pipka nazvala ultimativní test). To jako může mít rozmasený xicht když jí začala mise v utajení? A jaký mělo smysl v “mlýnku” pokračovat, když se provalilo, že jde o test? A co ten závěr v hospodě… to jako bylo co? Hlavně, že v každé scéně je do počtu nějaká ženská co není svině (jako chlap který scéně dominuje). ()

Modřina jako pěst (2023) (E03) 

Takže idiocie z minula už kousla superšpiónku do zadku. Vážně nepochopím, proč neměli dávno vymýšlenou krycí historku. Hlavně že na zahození telefonu myslela. Dál… proč ta zbytečnost s dcerou? K čemu ty scény s botoxkou? K čemu ta bokovka (idiotská) v Mexiku!? To jako nikoho nenapadlo se zeptat kde vzala jizvy? Tohle je vážně skvost. ()

Volba neúspěchu (2023) (E04) odpad!

Tak jak jinak, idiocie z minula se vrací slepici jako bumerang. Jak týhle mohli svěřit velení nad čímkoliv nepochopím. Dál, proč ta zbytečnost s dcerou? Jako jasně, vytáhly by chirurga ze sálu… nebo se o nehodě bavili uprostřed akce… idiocie! A ta scéna v baru jako celek… vypatlanost postav nezná mezí. ()

Pravda je ta nejchytřejší lež (2023) (E05) 

Schizofrenie seriálu je neskutečná. 3prdele kravin okolo (dcerunka jasně), ale soustředit se na hlavní úkol, to ne… Miss Dachau se na několik dní zdejchne a místo primární snahy vymyslet neprůstřelnou historku, se improvizuje! Prakticky nejlepší část epizody je vedlejší linka (opět nesmyslná s ohledem na nebezpečí klíčové agentky). ()

Lež je pravdou (2023) (E06) 

Takže potvrzeno. Scénář je tak nudný (a debilní), že není schopen ani vymyslet solidní krycí historku pro klíčovou agentku, nebo solidně vysvětlit co tam vůbec dělá botoxka a její manžel. Zato vedlejší příběhy jim jdou skvěle (a celkem originálně). Hodnocení dolů i za trapnou lesbo vsuvku. Vážně to už bez toho dnes nejde? ()

Ať boj skončí (2023) (E07) odpad!

Tohle na mě teda fakt nefunguje. Pustil jsem si akční seriál a polovinu epizody se tu řeší lesbo drama… ale ve chvíli, kdy vypne vysílačku a začne si chodit sem a tam, mě epizoda doslova nasere. A pokračuje se v tom druhou polovinou řešením rodinných trabliček vrchní dutiny. Epizoda komplet na hovno. ()

Iluze pořádku je pryč (2023) (E08) 

Prakticky každá ženská epizody je karikatura: hysterka, nanynka, slepice, frigida, mužatka… že z toho všem feministkám nerupne žilka :). Rozuzlení a závěr padá na jedné MEGA idiocii - co dělali v dámské sekci? (a jeden ještě v trenkách). A co mě bavilo asi nejvíc? Ty tahanice v bílém domě… děti na písku bez jasné autority :). LOL. ()

Související novinky

Nový seriál Taylora Sheridana nabírá posily

Nový seriál Taylora Sheridana nabírá posily

14.01.2023

Scenárista, režisér a producent Taylor Sheridan (Wind River) se nezastaví ani v letošním roce. Po nedávné premiéře páté řady Yellowstone a také prequelu 1923 (obojí má nyní několikatýdenní pauzu) a… (více)

1923 dostane i druhou sérii

1923 dostane i druhou sérii

26.10.2022

Taylor Sheridan (Wind River, Sicario) si před pár lety řekl, že J. J. Abramsovi ukradne nálepku největší workoholik v současném Hollywoodu. Jeho seriálová expanze na Paramount+ začala nenápadně, dnes… (více)

Reklama

Reklama