Reklama

Reklama

Special Ops: Lioness

(seriál)
  • USA Lioness (pracovní název)
Trailer 1

Epizody(8)

Pracovní skupina tajných agentek CIA operuje na hranici mezi tím, co je nutné a co je legální, aby udržela svět v bezpečí. (SkyShowtime)

Recenze uživatele Daiker k tomuto seriálu (2)

Special Ops: Lioness (2023) 

Zklamání..... Slabý odvar seriálů Homeland, Teherán a dalších.... Je to docela nudné, akci vidíme až v posledním díle, nová lvice je nesympatická a ostatní herci mi tam moc neseděli. Zbytečná dramatická linka s manželem a dcerou. Celkově je to podprůměrný  špionážní seriál a ani nepomohli oscaroví herci.... ()

Obětní vojáci (2023) (E01) 

No nevím první díl je spíš podprůměrný.... Příběh je sice dobrý, ale nesedí mi moc příběh nové agentky.... Doufám že se mýlím a nebude to spíš nasazena agentka druhé strany.. Seznámení s cílem dcery bylo taky dost jednoduché... Holky si pochválí náhrdelník a jdem spolu nakupovat, fakt blbost... ()

Související novinky

Nový seriál Taylora Sheridana nabírá posily

Nový seriál Taylora Sheridana nabírá posily

14.01.2023

Scenárista, režisér a producent Taylor Sheridan (Wind River) se nezastaví ani v letošním roce. Po nedávné premiéře páté řady Yellowstone a také prequelu 1923 (obojí má nyní několikatýdenní pauzu) a… (více)

1923 dostane i druhou sérii

1923 dostane i druhou sérii

26.10.2022

Taylor Sheridan (Wind River, Sicario) si před pár lety řekl, že J. J. Abramsovi ukradne nálepku největší workoholik v současném Hollywoodu. Jeho seriálová expanze na Paramount+ začala nenápadně, dnes… (více)

Reklama

Reklama