Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cassian se pokouší skrývat na Ferrixu, zatímco po něm pátrají bezpečnostní složky. (Disney+)

Recenze (35)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začal jsem držet palce subinspektorovi. Jeho zapálenost pro spravedlnost, právo a pořádek je obdivuhodná. Při proslovu k mužstvu mi ho bylo trošku líto, ale o to víc mu teď fandím. Zároveň bylo úžasné vidět jeho rozhovor s tím silnějším podřízeným, se kterým si notoval o správnosti a důležitosti chystané akce. Celkově trošku ztrácím dojem, že jsem ve světě SW, ale ta pochmurná atmosféra má stále správný šmrnc. Rozhoduji se mezi třemi až čtyřmi hvězdičkami a s ohledem na předchozí mírné podhodnocení se teď zas přikloním k té vyšší variantě. Mimochodem, co se týká hlavního hrdiny... stále víc mi přijde jako prachsprostý zmrdeček. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ceremonialne vyzvananie a obradnost "zvonara-kladivara" boli ceresnickou. Menej uz klise a ohrane vnimanie fiktivneho mileneckeho trojuholnika a z toho vyplyvajucej zrady. Dost kratucky diel, ale zaver a zbiehanie linii k stretnutiu s "svedom Skarsgard-om" - Panom hercom, tomu trosku dodavalo ocakavanie. Slabsi priemer. Prakticky nic sa nedialo. ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dva díly za mnou a musím říct...nuda, nuda, šeď a nuda! Obecně sw seriály nesleduju...Mandalorian mi přišel hloupý a laciný, toho jsem vzdal, animáky (ani ty lego) jsem nesledoval, ale když vidím toto, tak zlatej Kenobi. Dlouhé záběry, rádoby epické, jak někdo kouká, jak Andor někam jde...proč? Pro vyjádření pocitu a emocí stačí ten záběr mnohem kratší...například v tomto díle (Spoiler), malej Cass kouká zlým pohledem na mrtvého vojáka, ano, pochopil jsem z toho pohledu, že jeho nenávist k Impériu právě vzrostla, ale proč je ten záběr tak douhý? Nemluvě o tom, že to má být kluk, který vyrůstá mezi domorodci v džungli, ale tvářičky a nosík má pěkně baculatý a vypapkaný (stejně jako polootročtí děti, přespávající ve stájích v Last jedi....vypapaný, že jim člověk ten život nevěří). Snad Ten Stellan to pozvedne, ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě o kousek pomalejší než minulá epizoda. A půlhodinka je opravdu málo na budování nějaké větší atmosféry. Na druhou stranu všechno důležité bylo řečeno i rozehráno v epizodě první, tato mi přišla malinko dopočtu. Čekal jsem rozsáhlejší vyšetřování ze strany společnosti, ale na Andora přišli moc rychle a moc snadno. Na seriál, který si dává až příliš záležet na postupném budování, až moc okatě. ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U tohoto dílu jsem si dal kafe, redbull, cigáro a dva panáky a stejně sem málem usnul. Taky sem se byl asi 10 minut na hajzlu, myslel jsem si, že si to budu muset vracet abych o něco nepříšel, ale zjistil jsem že je to v pohodě... Teď když píšu tenhle komentář na něco jsem si vzpoměl, napětí a spád tohoto seriálu mi dost připomíná sledování prvních dvou hodin každé etapy Vuelty (hromada cyklistů kteří jedou po silnici, hejbou nohama a občas se napijou). Jestli to takhle bude pokračovat, budu muset přejít na něco ostřejšího, abych mrtvolnej výraz a nulové napětí ANDORa zvládnul dokoukat.... 2* a 55% za vedlejší role. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Fest byla planeta nacházející se v sektoru Atrivis v teritoriích Vnějšího okraje (okrajová část Galaxie, většinou neprobádána, nebyla pod plnou imperiální správou). Poprvé byla zmíněn v knize „Star Wars: Rogue One: The Ultimate Visual Guide“. (Veskoslav)

Reklama

Reklama