Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett čelí na Tatooinu novým protivníkům. (Disney+)

Recenze (53)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na to, že je Temuera Morrison šedesátiletý děda, tak se pořád umí slušně hýbat. Pravda, bůhvíjaký herec to není, ale on vlastně ani nemá důvod pokoušet se o nějaký jiný výraz, než bohorovný badass. Všichni přece víme, že tohle není a nemá být Shakespearovka. Takže pokud člověku stačí radost z toho, že je zase ve SW universu, na známých místech, kde se prohání Huttové, Tuskeni, Trandoshani, Twi'lekové, Ithoriani, Pykeové a dokonce se objeví i Wookiee...nebo prostě opičák jménem...třeba Black Krrsantan, tak může být spokojený. Ostatně co je špatného na fanservice? Je to obrbusines, který by bez fanouchů neexistoval. Už jen to, že se na to dívám já.... přestože se mi to zdá podivně bezobsažné a kdyby to byl animák, myslím že bych se i nudil. Na druhou stranu...u těchto tvůrců jeden nikdy neví, kdo se objeví v další epizodě a ani já nejsem nostalgii tak úplně odolný. Díky postavě Black Krrsantana není nepravděpodobné, že to bude Obi-Kenoban (byť tedy Black Krrsantan už jeho značku na palici má, takže se už potkali). Což by bylo i vzhledem k pnutí mezi Obíkem a Bobešem vcelku zajímavé. Ovšem taky je dost možné, že Bobeš bude mít s Mandarínkomanem společné to házení drobků fanouchům s příslibem něčeho extra...co příjde/nepříjde v poslední epizodě...nebo se překlopí do další řady a ve výsledku to bude jen další uprdnutí, které nepovede k žádné zásadní a nové události v rámci SW universa. Stručně řečeno...pořád se bude jen těžit ze starého a nebude se budovat nové. Ale kdo ví? ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Diplomatická jednání, stejně tak akční části - vše tu má své místo, smysl a je to uvěřitelné. A to je něco, co se cenní nejen ve světě Star Wars, ale v dnešní době celkově. Bobův výcvik u písečných lidí... slast. Nápad s pouštním vlakem? AAA++++ ... Užíval jsem si to jako dlouho nic. Perfektní náhled do kultury pouštního lidu a Boba Fett dostal osobnost, jakou si zasloužil a na kterou jsme tak dlouho čekali. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vskutku velmi příjemné viděti, jak něco dělají lidé, kteří ví co činí. Na rozdíl od jiných obskurních tv s. experimentů, co dělají ze známých zn. šaškárny. Těch 50min. uplyne jako voda či písek v dunovém moři a já souhlasím s tomikem99, že na Tuskeny, se již nikdy nebudu dívati stejně, od doby, kdy z nich Lucas udělal ty nemyslící zabijácké příšery, které jsem opravdu nesnášel vždy, když se někde zjevily. Vlak byl dobře akční a únik strojvůdce, pobavil. Takovým tím klasicky Lucasovským přístupem.;-) A jsem rád, že jsem správně identifikoval Pykee. Sorry, nevím jak se to přesně skloňuje. Nebyl jsem si dlouho jist, páč něco jiného je anatomicky zdeformovaná cgi postava a živý herec. Hned jsem si vzpoměl na jistý čtyřdíl s Ahsokou a sestrami, který zde není moc v oblibě. Což se mě netýká. Special quest stars... huttská dvojčátka a jistý černý  Wookie.;-) Dr.Aphro a co vy? ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: V minulosti sa Bobba aktívne podieľa na pomoci Púštnym ľuďom a rozhodne sa im pomôcť s napadnutím obrneného vlaku. Zatiaľ čo v súčasnosti musí hájiť svoj nárok na trón Hattov ale stále nevie proti akému súperovi. Príbeh: Akcie bolo dosť ale bola úplne bezpredmetná pre finálny príbeh. Tá minulosť mi tam trocha viazne a budúcnosť dáva gule maximálne krásna Fenek inak už neviem kde by sme boli. 70% ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní! Vměstnat do 51 minut tolik děje a akce, navíc ve dvou časových liniích... Respekt! Obě linky jsou navíc zajímavé a poutavé. Nejsem přitom nějaký zarytý nadšenec série Star Wars, ale nedělalo mi problém se rychle zorientovat, případně "něco nevědět". Celý útok na vlak byl super, stěžejní prvek tohoto dílu. 90% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Robert Rodriguez dabuje starostu Moka Shaizu, Ithoriana, který má na starosti Mos Espa. Ithoriani mluví mnohovrstevným jazykem pomocí ústy na obou stranách krku, což vyžaduje, aby starosta měl na sobě překladač. (Veskoslav)
  • Nástroj, který Boba Fett (Temuera Morrison) používá k tvarování své gaffi hole, je vojenský LC-14B, Woodman's Pal. Je součástí sady pro přežití letecké posádky. (LUKICKK)
  • Wookijský lovec odměn je Black Krrsantan (Carey Jones), klíčová postava v sérii Marvel „Doctor Aphra“ a dalších komiksech. Pracoval pro Jabba Hutta v éře Impéria stejně jako pro Darth Vadera. Během této části své kariéry také bojoval s Hanem Solem a Chewbaccou. Black Krrsantan byl brutální bojovník, ať už v boji beze zbraní nebo s typickou zbraní svého druhu, laserovou kuší. (Veskoslav)

Reklama

Reklama