Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina, láska, smrt i katastrofa, která doslova visí ve vzduchu. Absurdní komedie režiséra Noaha Baumbacha, nominovaného na Oscara. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (137)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Satira z rodu podvratných, řemeslně dotažená k dokonalosti, zodpovídající na otázku - Jaký je vlastně smysl života intelektuála v západní komercializované konzumní společnosti? Postmoderně nejednoznačná a žanrově nesourodá - katastrofický film střídá komedie s mysteriozní vložkou a kriminálním rozuzlením zakončená skvělým muzikálovým číslem z chrámu konzumu - supermarketu... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Dalši bizár, co jsem letos viděla. Naštěstí ne tak nechutný jako Trojúhelník smutku. Na tohle se dalo alespoň v klidu koukat, ale bohužel opět mě to minulo tou zprávou pro diváka. Co že mi měl tenhle film dát? Žánry se tam střídaly jako ponožky a měla jsem pocit, že sám režisér nevěděl, co že to chce vlastně točit. Chvilku to byl mrtvější, pak to vypadalo, že se to chytne a zase se to umrtvilo. Za mě docela škoda plýtvání talentu Drivera a Gerwig. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film jenž řeší vážný věci, problémy a témata lehce úsměvně a s nadhledem. Snímek měl celkem dlouhou stopáž, která mě zpočátku od zkouknutí odrazovala ale nemůžu říct, že bych se během filmu vyloženě nudil ikdyž má samozřejmě i slabší pasáže. Chápu ale, že pro mnohý diváky to bude těžce stravitelnej kousek. Je to totiž mix více žánrů, kterej na někoho může působit nesourodě a neuhlazeně. Mě film ale celkem sedl. Především ta část po katastrofě. A myslím si, že pokud si film někdy v budoucnu zase zopakuju(což nevylučuju) tak si ho užiju ještě víc, protože už budu vědě do čeho jdu. U mě si tahle černohumorná satira vysloužila 3 hvězdy. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Konečně Baumbach, který mi přijde fantastický, a zrovna ten se nelíbí nikomu jinému. I když uznávám, že to trochu působí, jako by byly ze scénáře náhodně vytrhány různé stránky a vzniklé mezery všichni společně ignorují. Díky fantastickým hercům a uvěřitelnému možnému světu mi to nicméně šáhlo na duši. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Nebudu tvrdit, že dokonale chápu, o čem to je, a co se to snaží říct (knihu jsem nečetl a mám pocit, že by to v tomhle případě pomohlo), ale líbilo se mi to, a na základě (nejen) zdejšího hodnocení jsem očekával něco o dost hůř vstřebatelného. Největší hřích asi vidím v tom, že když jsem ze závěrečných titulků zjistil, že hudbu skládal Danny Elfman, nedokázal jsem si zpětně vůbec vybavit, jak zněla. Slabších 7/10 ()

Galerie (31)

Zajímavosti (8)

  • Rádio budík Jacka Gladneyho (Adam Driver) vo filme je značky Panasonic. „Panasonic“ bol aj pôvodný názov predlohy od Dona DeLilla pre jeho román „White Noise“, čo sa ale muselo zmeniť kvôli ochrannej známke, ktorú vlastní značka elektroniky. (Arsenal83)
  • V únoru roku 2023, tedy zhruba rok po natáčení filmu, se ve městě East Palestine ve státě Ohio, ve kterém se natáčela scéna katastrofické vlakové nehody, se reálně stala opravdová železniční nehoda. Podobnost místa, průběhu i následků reálné katastrofy s tou filmovou je až děsivá. Při reálné nehodě byl dokonce zraněn komparzista, který ve filmové scéně hrál. (Dromed)

Související novinky

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

15.12.2023

Čeká nás dosud nevídané spojení. Oblíbení herci George Clooney a Adam Sandler se vůbec poprvé společně objeví na velkém plátně díky novému filmu vznikajícímu pod hlavičkou streamovací služby Netflix.… (více)

Nový Star Wars seriál nabírá další hvězdu

Nový Star Wars seriál nabírá další hvězdu

07.09.2022

The Acolyte, nadcházející Star Wars seriál zasazený poprvé do období dávno před prequelovou trilogií v éře tzv. High Republic, nabírá další hvězdnou posilu. K dříve oznámené Amandle Stenberg … (více)

Reklama

Reklama