Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina, láska, smrt i katastrofa, která doslova visí ve vzduchu. Absurdní komedie režiséra Noaha Baumbacha, nominovaného na Oscara. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (137)

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Bože můj. Ok. Chápu. Divně mluví a vše to je takový geniální. Ale zabilo to všechny očekávání, ať už se na to někdo těšil kvůli vtipu, dramatu nebo survivoru, prostě to s náma sprostě vyjebalo a okradli o čas. Nejvtipnější na tom je, že rok na to se v Americe vysekal vlak s chemikáliema, kterej udělal toxickej mrak. Hehe. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Americká rodina sa potýka s každodennými problémami a chaotickým svetom. Všetko sa mení vo chvíli, keď ich mestečko zasiahne toxická katastrofa, ktorá navždy zmení ich životy. - Počítal som s tým, že to nebude nič pre mňa, ale reku že keď má kamarát silentname Noaha Baumbacha ako oblúbeného režiséra aj scenáristu, skúsim tomu dať šancu. Nanešťastie ma to vôbec nechytilo a vlastne ani netuším, čo tým tvorcovia chceli zdeliť, pretože som po celý čas myslel na horor Martyrs, ktorý som včera po rokoch opätovne zhliadol a podobne ako pri prvom zhliadnutí ma úplne odrovnal. Občas sa objaví nejaká úsmevná scéna alebo moment prekvapenia, ale pre podobné filmy jednoducho nie som cielovou skupinou a nekonečná stopáž je už len klincom do rakvy. ()

Reklama

Laxik 

všechny recenze uživatele

Knížka je skvělá, i když značně rozsáhlá a na můj vkus se hrozně vleče a je plná scén, které by šlo vyškrtnout. Ale aspoň je o něčem. Filmová adaptace hodně té omáčky odlila – a ve výsledku mi přijde nikoli soustředěnější, ale naopak chaotičtější a vlastně o ničem. Nejvíc se knize přibližuje scénami z obchoďáku a plkání na akademické půdě, které ukazují absurditu amerického snu. Vlastně nechápu, proč si kdokoli mohl myslet, že zrovna salónní intelektuál Baumbach zvládne natočit adaptaci románu, který si o salónních intelektuálech nemyslí nic moc hezkého. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Honírna podobné úrovně jako poslední Iñárritu. Tenhle trend, kdy streamovací gigant dá áčkovému režisérovi neomezené finanční prostředky, aby si bez kontroly natočil, cokoliv chce, začíná být nesnesitelný a musí skončit. Vždycky z toho vyleze to samý. Absurdně dlouhý, egomaniakální, nesoustředěný bordel. Zajímavé jednotlivosti tu jsou, řemeslná kvalita samozřejmě taky. Ale vůbec to nedrží při sobě. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Film střídal pasáže, kdy mluvili stejnou řečí jako já s těmi, kde mluvil řečí úplně jiného kmene. A přesně to ovlivnilo nejvíce moje hodnocení v momentě kdy jsem dialogům a chovaní hlavních hrdinů rozuměl mě film přišel velmi atraktivní a zajímavě podaný, v momentě kdy to bylo opačně jsem jen čekal na změnu pasáže. Adam Driver je tradiční kvalitka a filmřaský se taky jedná o povedenou práci. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (9)

  • Počas nakrúcania filmu náhle zomreli až traja členovia štábu. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Kantone, Cleveland Heights, Dorset, Hiram a Wellington (Ohio, USA) a v San Franciscu a San Leandro (Kalifornia, USA) od júna 2021 do januára 2022. (Arsenal83)

Související novinky

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

15.12.2023

Čeká nás dosud nevídané spojení. Oblíbení herci George Clooney a Adam Sandler se vůbec poprvé společně objeví na velkém plátně díky novému filmu vznikajícímu pod hlavičkou streamovací služby Netflix.… (více)

Nový Star Wars seriál nabírá další hvězdu

Nový Star Wars seriál nabírá další hvězdu

07.09.2022

The Acolyte, nadcházející Star Wars seriál zasazený poprvé do období dávno před prequelovou trilogií v éře tzv. High Republic, nabírá další hvězdnou posilu. K dříve oznámené Amandle Stenberg … (více)

Reklama

Reklama