Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor
  • Drama

Oblíbení scenáristé (10)

Trey Parker

Tvůrci Městečka South Park si zcela určitě zaslouží být na tomto seznamu, neboť se starají o moji zábavu již mnoho let a jejich humor se neustále vyvíjí a nikdy nezklame. Cením si jejich kvalitního černého humoru a obdivuji jejich pohled na svět o kterém jsem mnohdy četl v různých článcích i mimo ukázky South parku. Jejich názory na světové i politické problémy jsou vždy trefné a aktuální. Mnohdy dokonce nadčasové.

Matt Stone

Tvůrci Městečka South Park si zcela určitě zaslouží být na tomto seznamu, neboť se starají o moji zábavu již mnoho let a jejich humor se neustále vyvíjí a nikdy nezklame. Cením si jejich kvalitního černého humoru a obdivuji jejich pohled na svět o kterém jsem mnohdy četl v různých článcích i mimo ukázky South parku. Jejich názory na světové i politické problémy jsou vždy trefné a aktuální. Mnohdy dokonce nadčasové.

Jordan Peele

Své místo si vysloužil jako scénárista filmů Us a Get out a dále jako producent filmu BlacKkKlansman. To jsou všechno filmy které jsem hodnotil 5* a tak jeho tvorbu považuji za vysoce kvalitní.

Seth Rogen

Stejně jako Franco, i u Setha si cením především jeho smyslu pro humor a celkově se mi i líbí jeho pohled na svět a hodnocení politických i světových problémů. Jeho scénáristická tvorba je mnohem bohatější než je toho v případě Franca, ale jako dobrý fanoušek vím, že Franco se scénáři také podílel a vytvořil mnoho výborných vtipů. Každopádně Seth je výtečný a vtipný herec a jakékoli spojení jeho jména s filmem je zárukou kvalitní komedie.

James Franco

V případě Franca se jedná spíše o herce než scénáristu a tak jeho jméno na tomto listu je spíš takové čestné uznání za vše čeho se ve filmovém světě podílel. Poprvé jsem ho zaregistroval ve filmu Spider Man a již tam jsem si ho celkem oblíbil. Od té doby se mi pohled na něj poměrně změnil a nyní ho již vnímám spíše jako perfektního komika, ale nebyl jsem zklamán snad žádným dílem kde účinkoval. Především si cením jeho spolupráce se Sethem Rogenem a líbí se mi jejich společné filmy ve stylu jako InterviewPineapple ExpressApokalypsa v Hollywoodu. Mimo jeho hereckou a scénáristickou tvorbu je i poměrně dobrým režisérem (viz: The Disaster Artist), ale každopádně nejvíce oceňuji jeho smysl pro humor

Christoph Waltz

Přestože si Christopher zaslouží být v kategorii herců, dal jsem ho prozatím sem než se plně rozhodnu kdo na seznamu zůstane:
Jeden z mých nejoblíbenějších záporáků, kterého jsem si zamiloval především ve filmech Quentina Tarantina, jako například majora Landu. Velice obdivuji herce, kteří hrají natolik dobře, že vás donutí je nenávidět.