foto

Jayne Atkinson

  • nar. 18.2.1959 (60 let)
    Bournemouth, Dorset, Anglie, Velká Británie

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Domek z karet (TV seriál) (2013)

    - Michael Gill a Jayne Atkinson, ktorí hrajú prezidenta Garretta Walkera a ministerku zahraničia Cathy Durantovú, sú v reálnom živote manželia. Režisér David Fincher o tomto nevedel, až kým sa nevytvárali záverečné titulky pre epizódu. (figliar)

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Congressman
2012 Revenge for Jolly!
2009 Krásný Harry
2008 24 hodin: Vykoupení (TV film)
Nové sčítání hlasů (TV film)
2005 Dvanáctiletí
Syriana
2004 Vesnice
2003 Our Town (TV film)
1995 Zachraňte Willyho 2
1994 Miliónový šek
1993 Zachraňte Willyho!
1992 V nejlepším zájmu dětí (TV film)
1991 Absolutní cizinci (TV film)
1989 The Revenge of Al Capone (TV film)

TV seriály

2019 Bluff City Law (TV seriál)
Ave Maria (E09)
Need to Know (E08)
American Epidemic (E07)
další epizody (9)
2018 Castle Rock (TV seriál)
Romans (S01E10)
Past Perfect (S01E08)
Paní ministryně (TV seriál)
Baby Steps (S05E07)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 71 (S06E06)
Chapter 70 (S06E05)
Chapter 69 (S06E04)
další epizody (4)
Živí mrtví (TV seriál)
Klíč (S08E12)
Myšlenky zločince (TV seriál) - a.z.
Flesh and Blood (S14E10) - a.z.
2017 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 64 (S05E12)
Chapter 63 (S05E11)
Chapter 62 (S05E10)
další epizody (11)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Disorder (S01E16)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 52 (S04E13)
Chapter 50 (S04E11)
Chapter 49 (S04E10)
další epizody (9)
Dobrá manželka (TV seriál)
Přistání (S07E19)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Soup Sandwich (E07)
Tango Uniform (E04)
Drop King (E03)
Zoo (TV seriál)
Hora naděje (S01E13)
Divoká zvěř (S01E12)
Domek z karet (TV seriál)
36. kapitola (S03E10)
33. kapitola (S03E07)
29. kapitola (S03E03)
další epizody (4)
2014 Domek z karet (TV seriál)
26. kapitola (S02E13)
25. kapitola (S02E12)
24. kapitola (S02E11)
další epizody (7)
Myšlenky zločince (TV seriál)
200 (S09E14)
2013 Domek z karet (TV seriál)
9. kapitola (S01E09)
2. kapitola (S01E02)
1. kapitola (S01E01)
Stoupenci zla (TV seriál)
Láska bolí (S01E09)
Útěk (S01E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Replicator (S08E24)
Brothers Hotchner (S08E23)
The Gathering (S08E17)
další epizody (4)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Světlo (S01E10)
Stín (S01E09)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Reagan V. Reagan (S02E17)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Silencer (S08E01)
Run (S07E24)
Hit (S07E23)
2011 Ve službách FBI (TV seriál)
Konečná lhůta (S03E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Self Fulfilling Prophecy (S07E09)
It Takes a Village (S07E01)
Cizinec (S06E21)
2010 Super drbna (TV seriál)
Čarodějky z Bushwicku (S04E09)
Juliet už tu nebydlí (S04E08)
Válka Waldorfových (S04E07)
další epizody (4)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Dvacet pět let až doživotí (S06E11)
12 hodin (S06E02)
Na život a na smrt (S05E18)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
V lepší společnosti (S05E10)
Ochrana svědků (S05E09)
Prázdný pohled (S05E06)
další epizody (4)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Obličeje (S03E06)
Vystrašen k smrti (S03E03)
Ve jménu krve (S03E02)
další epizody (5)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S06E24)
Day 6: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S06E23)
Day 6: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S06E22)
další epizody (18)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Savant (S09E04)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S05E24)
Day 5: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S05E23)
Day 5: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S05E22)
další epizody (12)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Dazzled (S12E20)
1997 Advokáti (TV seriál)
Part I (S01E02)
1995 Akta X (TV seriál)
Děsivá symetrie (S02E18)
1990 Parenthood (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky