foto

Ben Wright

  • nar. 5.5.1915
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.7.1989 (74 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Malá mořská víla
1980 Turnover Smith (TV film)
1978 Little Women (TV film)
1977 McNamara's Band (TV film)
1973 Drahý zesnulý
My Darling Daughters' Anniversary (TV film)
Terror in the Wax Museum
Voyage of the Yes, The (TV film)
1972 All My Darling Daughters (TV film)
Probe (TV film)
1971 Cannon (TV film)
Raid on Rommel
1970 Intruders, The (TV film)
1969 Topaz
Wake Me When the War Is Over (TV film)
1967 Kniha džunglí
1966 Munster, Go Home!
Strážní loď Sand Pebbles
Štístko
1965 My Blood Runs Cold
Za zvuků hudby
1964 My Fair Lady
1963 Kleopatra
Prize, The
Srocení orlů
1962 Vzpoura na Bounty
1961 101 dalmatinů
Norimberský proces
Operation Bottleneck
1960 Ztracený svět
1959 Cesta do středu Země
These Thousand Hills
Zkáza Mary Deare
1958 Villa!!
1957 Dejte jim za mě pusu
Pharaoh's Curse
Svědek obžaloby
Until They Sail
1956 23 Paces to Baker Street
Den D
Johnny Concho
Massacre at Sand Creek (TV film)
The Power and the Prize
1955 A Man Called Peter
Desert Sands
Jump Into Hell
Moonfleet
Prince of Players
Závodníci
1954 Hell and High Water
Princ Valiant
1953 Botany Bay
Krysy pouště
Man in the Attic
1949 Sword in the Desert
The Fighting O'Flynn
1948 Kiss the Blood Off My Hands
1947 The Exile
1938 White Chateau, The (TV film)
1937 Avenging Hand, The
1936 Well Done, Henry

TV seriály

2014 The Brokenwood Mysteries (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)
1982 Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1977 Harold Robbins' 79 Park Avenue (TV seriál)
Rhinemann Exchange, The (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Good Life (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Dragnet 1967 (TV seriál)
Hondo (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Ensign O'Toole (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
Mr. Smith Goes to Washington (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Dead Man's Shoes (S03E18)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Deaths-Head Revisited (S03E09)
1960 Checkmate (TV seriál)
Dante (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
National Velvet (TV seriál)
Tate (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Judgment Night (S01E10)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Mr. Adams and Eve (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
China Smith (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Terry and the Pirates (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)

TV pořady

1950 The Alan Young Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace