foto

Steven Anderson

  • nar. 24.11.1955 (61 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Language of a Broken Heart
2004 Greener
Píseň prérie (TV film)
2003 Co ta holka chce
2000 David Cassidy Story, The (TV film)
1998 Není úniku
1996 Hustler White
Unforgivable (TV film)
1995 Smrtící láska
1994 Roseanne and Tom: Behind the Scenes (TV film)
Vzestup a pád Dennise Byrda (TV film)
1993 Doktor smrt (TV film)
Kořeny zla (TV film)
1992 Dinosauři!
In the Line of Duty: Siege at Marion (TV film)
1991 Vražda
1990 Bolest a vítězství (TV film)
Jidášův plán
1989 Halloween 5
Incident na temné řece (TV film)
Slepá svědkyně (TV film)
1988 Patty Hearstová
Princip nenávisti (TV film)
Zlé sny
1979 When a Stranger Calls
1978 Sergeant Matlovich Vs. the U.S. Air Force (TV film)
1977 Intimate Strangers (TV film)

TV seriály

2011 American Horror Story (TV seriál)
Zrození (S01E11)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Co kdyby... (S06E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Posedlost (S08E06)
2007 Side Order of Life (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 D.A., The (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Adelle Coffin (S01E10)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Podstata (S08E20)
Per Manum (S08E13)
2000 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Gray Matters (S06E14)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Návštěvník (TV seriál)
Tom Show, The (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Profit (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vítáme miminko (S02E15)
1995 JAG (TV seriál)
Ned a Stacey (TV seriál)
Univerzitní nemocnice (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Svědectví (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
První kontakt (S04E15)
1990 Equal Justice (TV seriál)
Marshall Chronicles, The (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1983 We Got It Made (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1977 The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace