foto

Peter Cullen

  • nar. 28.7.1941 (75 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Transformers: Poslední rytíř
2014 Transformers: Zánik
2013 Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising (TV film)
2011 Transformers: The Ride - 3D
Transformers 3
2009 Moji kamarádi Tygr a Pú: Tygr a Pú v muzikálu
Transformers: Pomsta poražených
2007 Transformers
2005 Pooh's Heffalump Halloween Movie
Slonisko a Medvídek Pú
2004 Medvídek Pú: Jaro s klokánkem Rú
2003 Prasátko a jeho velký příběh
2001 Medvídek Pú: Příběhy od srdce
Mickeyho kouzelné Vánoce
2000 Tygrův příběh
1999 Medvídek Pú: čas svátků
Winnie the Pooh Friendship: Pooh Wishes
1998 Winnie the Pooh Thanksgiving, A
1997 Medvídek Pú a jeho velkolepé dobrodružství
1996 Boo to You Too! Winnie the Pooh (TV film)
1991 Little Engine That Could, The
Winnie the Pooh & Christmas Too (TV film)
1989 Hägar the Horrible (TV film)
Chip 'N Dale's Rescue Rangers to the Rescue (TV film)
Vytor: The Starfire Champion (TV film)
1988 Rockin with Judy Jetson (TV film)
Yogi and the Invasion of the Space Bears (TV film)
1987 G.I. Joe: The Movie
1986 G.I. Joe: Serpentore, povstaň (TV film)
GoBots: War of the Rock Lords
Heathcliff: The Movie
My Little Pony: The Movie
Transformers: The Movie
1985 Bigfoot and the Muscle Machines
Duhová Brita a zloděj hvězd
Robotix
1984 Gremlins
1983 Secret World of Og, The (TV film)
1982 Heidina píseň
Christmas Comes to PacLand (TV film)
1978 Ringo (TV film)
1970 Prologue

TV seriály

2015 Transformers (TV seriál)
2011 Transformers - Roboti záchranáři (TV seriál)
2010 Transformers Prime (TV seriál)
2008 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
2007 Moji kamarádi Tygr a Pú (TV seriál)
2001 House of Mouse (TV seriál)
Velká kniha Medvídka Pú (TV seriál)
2000 Places of Mystery (TV seriál)
1993 Zbrklík (TV seriál)
1991 The Pirates of Dark Water (TV seriál)
1990 Letohrátky (TV seriál)
Widget, the World Watcher (TV seriál)
1989 Rude Dog and the Dweebs (TV seriál)
Rychlá rota (TV seriál)
1988 Dino-Riders (TV seriál)
Nová dobrodružství Medvídka Pú (TV seriál)
1987 My z Kačerova (TV seriál)
Visionaries: Knights of the Magical Light (TV seriál)
1986 Ghostbusters (TV seriál)
Jonny Quest (TV seriál)
Můj malý Pony (TV seriál)
Rambo (TV seriál)
Sectaurs (TV seriál)
1985 G.I. Joe (TV seriál)
Robotix (TV seriál)
Scooby-Doo a 13 duchů (TV seriál)
1984 Dragon's Lair (TV seriál)
Heathcliff & the Catillac Cats (TV seriál)
Challenge of the GoBots (TV seriál)
Rainbow Brite (TV seriál)
Snorks, The (TV seriál)
Transformers (TV seriál)
1983 Dungeons & Dragons (TV seriál)
G.I. Joe: A Real American Hero (TV seriál)
Monchichis (TV seriál)
Puppy's Further Adventures, The (TV seriál)
Saturday Supercade (TV seriál)
1982 Biskitts, The (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Meatballs and Spaghetti (TV seriál)
Pac-Man (TV seriál)
Scooby-Doo and Scrappy-Doo Puppy Hour, The (TV seriál)
1981 Spider-Man (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
The Kwicky Koala Show (TV seriál)
1979 Plastic Man Comedy/Adventure Show, The (TV seriál)
Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
1975 Down Home Country (TV seriál)
1974 Hudson Brothers Razzle Dazzle Show, The (TV seriál)
1970 Comedy Café (TV seriál)
Zut! (TV seriál)
1967 Buddies, The (TV seriál)
1962 The Jetsons (TV seriál)

Dokumentární

2007 Transformers: Their War
2001 Enemy at the Gates: Through the Crosshairs
2000 Sleepy Hollow: Behind the Legend
1996 Making 'Hamlet'

TV pořady

1976 Wolfman Jack Show, The (TV pořad)
1971 The Sonny and Cher Comedy Hour (TV pořad)
1967 The Smothers Brothers Comedy Hour (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace