foto

Ben Foster

  • nar. 29.10.1980 (38 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Los Angeles Film Critics Association

Herecká filmografie

Filmy

2020 Harry Haft
Jan Žižka
Red Light Winter
2018 Beze stop
Galveston
2017 Nepřátelé
Rock’n Roll
2016 Do posledního dechu
Inferno
Warcraft: První střet
Za každou cenu
2015 The Program: Pád legendy
2014 A Streetcar Named Desire (divadelní záznam)
2013 Ain't Them Bodies Saints
Na život a na smrt
North of South, West of East
Zbav se svých miláčků
2012 Kontraband
Yellow
2011 360
Mechanik zabiják
Policejní divize Rampart
Tady
2009 Symptom Pandorum
The Messenger
2008 Vyletět z hnízda
2007 30 dní dlouhá noc
3:10 Vlak do Yumy
2006 Alpha Dog
X-Men: Poslední vzdor
2005 Rukojmí
2004 Kat
Srdce je zrádná děvka
2003 Northfork
Zkurvená noc
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
Projekt Laramie
Telefonní budka
Velký průšvih
2001 Holka jako lusk
1999 Nespoutaná volnost
1998 1973 (TV film)
Snídaně s Einsteinem (TV film)
Už na tebe čekám (TV film)
1996 Padělek

TV seriály

2012 Robot Chicken (TV seriál)
Executed by the State (S06E01)
2009 National Theatre Live (TV seriál)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Jmenuju se vězeň, část druhá (S03E02)
Jmenuju se vězeň, část první (S03E01)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Píseň našeho života (S05E08)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Beze jména (S04E12)
Atomový kryt (S04E11)
Temný les (S04E10)
další epizody (9)
2003 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Soumrak (S03E12)
Smrt pracuje přesčas (S03E11)
Všichni odcházejí (S03E10)
další epizody (12)
2000 Machři a šprti (TV seriál)
Zletilí a nezletilí (E07)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Rozjezd (E01)
1996 Flash Forward (TV seriál)

Dokumentární

2012 Love, Marilyn

Host

TV pořady

2014 Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
2002 Reel Comedy: Big Trouble (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(114)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace