foto

Amzie Strickland

  • nar. 10.1.1919
    Oklahoma City, Oklahoma, USA
  • zem. 5.7.2006 (87 let)
    Spokane, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Wanderlust
2000 Muž jiné ženy (TV film)
1999 Kdo seje vítr (TV film)
1998 Krippendorfův kmen
Na Vánoce budu doma
1997 Věž hrůzy (TV film)
1996 Kámoš
1995 An Element of Truth (TV film)
1994 Zrození jara (TV film)
1991 Doktor Hollywood
Fire in the Dark (TV film)
1990 Big Bad John
Pretty Woman
1981 Few Days in Weasel Creek, A (TV film)
Matter of Life and Death, A (TV film)
1980 Dan August: Murder, My Friend (TV film)
1978 Harper Valley P.T.A.
The New Adventures of Heidi (TV film)
The One and Only
1976 Brinks: The Great Robbery (TV film)
Widow (TV film)
1975 Jeremiah of Jacob's Neck
Legend of Lizzie Borden, The (TV film)
1974 Death Cruise (TV film)
The Story of Pretty Boy Floyd (TV film)
1971 Kotch
1969 Silent Night, Lonely Night (TV film)
1966 Penelope
1963 Captain Newman, M.D.
Emergency Hospital (TV film)
1960 The Bramble Bush
1959 Curse of the Undead
1957 Battle Hymn
Drango
House of Numbers
Pied Piper of Hamelin, The (TV film)
Slaughter on Tenth Avenue
1956 Behind the High Wall
The Girl He Left Behind
1955 Muž se zbraní
1954 Drive a Crooked Road
Nádherná posedlost
Stříbrný kalich
Woman's World
1953 Glen, nebo Glenda
The Blue Gardenia
1952 A Girl in Every Port
Angel Face
No Room for the Groom
Náhlý strach
The Jazz Singer
Young Man with Ideas
1951 Angels in the Outfield
I Can Get It for You Wholesale
Královská svatba
1950 711 Ocean Drive
Nancy Goes to Rio
The Fuller Brush Girl
V kleci
1949 Easy Living
Písně z Broadwaye
1948 June Bride
Moonrise
Night Has a Thousand Eyes
Portrait of Jennie
Promiňte, omyl
The Sainted Sisters
The Scar
The Velvet Touch
You Were Meant for Me
1947 Džentlemanská dohoda
Life with Father
My Wild Irish Rose
Song of the Thin Man
1946 Podivná láska Marty Iversové
The Locket
Zítra je navždy
1945 Abbott and Costello in Hollywood
Bourgeois Gentleman, The (TV film)
Thrill of a Romance
Tonight and Every Night
Week-End at the Waldorf
Ztracený víkend
Šarlatová ulice
1944 Bathing Beauty
The Story of Dr. Wassell
1943 Coney Island
Forever and a Day
Mr. Lucky
Princess O'Rourke
1942 Arabské noci
Holiday Inn
Krásná čarodějka
The Gay Sisters
1941 Hold That Ghost
I Wake Up Screaming
Pošlapané květy
Sunny
Unholy Partners
Ziegfeld Girl
Ďábel a slečna Jonesová
1940 And One Was Beautiful
Arise, My Love
Brother Orchid
He Married His Wife
1939 Bouřlivá dvacátá léta
Broadway Serenade
First Love
Hotel for Women
Hořké vítězství
Malá princezna
Stronger Than Desire
Svobodná matka
Tajemný případ dr. Kildarea
The Cisco Kid and the Lady
The Women
1938 Artists and Models Abroad
Hollywood Hotel
Jezábel
My Lucky Star
Osmá žena Modrovousova
Paradise for Three
Sweethearts
The Amazing Dr. Clitterhouse
The Big Broadcast of 1938
There Goes My Heart
Žena v zrcadle
1937 Ali Baba Goes to Town
History Is Made at Night
The Toast of New York
Wise Girl
You Only Live Once

TV seriály

2000 Pohotovost (TV seriál)
Nosím Tě v srdci (S06E13)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Leggo My Ego (S03E22)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Plevel (S04E20)
Roseanne (TV seriál)
Ballroom Blitz (S08E22)
1995 Can't Hurry Love (TV seriál)
Ned a Stacey (TV seriál)
The Client (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Skok důvěry (S08E21)
1994 Ellen (TV seriál)
Modelky s.r.o. (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
1992 The Golden Palace (TV seriál)
1991 Man of the People (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Alfův idol (S04E19)
1989 Doctor Doctor (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Annie McGuire (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Flo (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1978 ABC Saturday Comedy Special (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
1977 Carter Country (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Happy Days (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Nancy (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 It's a Man's World (TV seriál)
Our Man Higgins (TV seriál)
Room for One More (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Full Circle (TV seriál)
Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Monsters are Due on Maple Street (S01E22)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 Flight (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
December Bride (TV seriál)
Medic (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
1950 Treasury Men in Action (TV seriál)

TV pořady

1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace