Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kámoš je nádherný beagle, který uteče od svého nesvědomitého majitele. Je nalezen chlapcem Martym. Ačkoliv Marty ví, že Kámoš patří někomu jinému, je odhodlán psa zachránit před dalším zanedbáváním. Navzdory vůli majitele psa i svého otce dává Marty v sázku vše, jen aby psa získal pro sebe. Je to příběh odhodlanosti, na který se vaše děti budou dívat bez dechu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Film, který se přesně hodí do televizního programu. Ale mě to vůbec nevadilo. Nebyli tu žádné perfektní herecké výkony nebo nějaký skvělý scénář či režie. Mě se tento film dost líbil (tedy viděl jsem ho když jsem byl menší tak okolo 9-11 roku) bůhví co bych na to řekl dnes. Toto není průměrný TV film. Čtyři hvězdičky za povedený rodinný film. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Je to film pro děti. Taky jsem ho jako dítě viděla a když jsem jej teď náhodnou očkem zahlídla v televizi, připomněl se mi. Mile. Kdysi se mi líbil hodně (co se pamatuji), ale dnes jsem přece jenom dospělá a musím být trochu kritická, i když se mi do toho pořád dere ta nostalgie... Hodnotím veskrze kladně díky skvělému psovi a příběhu, který vás chytne za srdce. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama