foto

Alan Rachins

  • nar. 3.10.1942 (76 let)
    Cambridge, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 30 Nights
2013 Scooby Doo - Souboj psích titánů
2012 Commencement
Každým dnem
2011 Answers to Nothing
Tři mušketýři
2006 Strašidelný hrad
2002 Právo v Los Angeles (TV film)
2001 Pejskové (TV film)
2000 Family in Crisis: The Elian Gonzales Story, A (TV film)
1997 Nechte to na Beaverovi
Sestřička (TV film)
Tátou proti své vůli (TV film)
Vetřelec 007
1995 Showgirls
1994 Hart a Hartová: Zločiny z vášně (TV film)
Terminal Voyage
Všude dobře, doma nejlíp
1992 Šéfka (TV film)
1991 She Says She's Innocent (TV film)
1990 Bílý policajt s černým srdcem
Perry Mason: Případ umlčené zpěvačky (TV film)
1989 Chodím se ženatým mužem (TV film)
1987 Milenka (TV film)
1986 Pekelná jízda
1985 Always
1982 Time Walker
1975 Fear on Trial (TV film)

TV seriály

2018 Chirurgové (TV seriál)
Blowin' in the Wind (S15E08)
2017 Průměrňákovi (TV seriál)
Adult Swim (S08E20)
2014 Máma (TV seriál)
Nudes and a Six-Day Cleanse (S02E10)
2013 The Crazy Ones (TV seriál)
2012 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Co tě nezabije (S03E01)
Americký táta (TV seriál)
Ricky Spanish (S08E17)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Svátek námořníků (S02E03)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
2009 Surviving Suburbia (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Senzační Spider-Man (TV seriál)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
2002 In-Laws (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
The Mamas and the Papas: Part 2 (S05E24)
The Mamas and the Papas: Part 1 (S05E23)
Tuesday's Child (S05E22)
další epizody (12)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Previously on Dharma and Greg (S05E12)
A Fish Tale (S05E11)
Dream a Little Dream of Her (S05E10)
další epizody (27)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Boxing Dharma (S04E09)
Charma Loves Greb (S04E08)
Mad Secretaries and Englishmen (S04E07)
další epizody (21)
1999 Dharma & Greg (TV seriál)
Looking for the Goodbars (S03E12)
Lawyers, Beer and Money (S03E11)
Thanksgiving Until It Hurts (S03E10)
další epizody (24)
1998 Loď lásky (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Are You Ready for Some Football? (S02E12)
The House That Dharma Built (S02E11)
Yes, We Have No Bananas (or Anything Else for That Matter) (S02E10)
další epizody (23)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Haus Arrest (S01E12)
Instant Dharma (S01E11)
The First Thanksgiving (S01E10)
další epizody (12)
Hvězdná brána (TV seriál)
Nepřítel uvnitř (S01E02)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Život po smrti (S02E15)
1995 Courthouse (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
1991 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Spoiled (S03E13)
1990 Lumpíci (TV seriál)
1987 J.J. Starbuck (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)

TV pořady

2000 To Tell the Truth (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1979 Paris (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace