foto

Al Ruscio

  • nar. 2.6.1924
    Salem, Massachusetts, USA
  • zem. 12.11.2013 (89 let)
    Encino, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Goy
2008 Okřídlené bytosti
2005 Complete Guide to Guys
2001 Nejvyšší boss (TV film)
1999 Akta X: Jedináček (video kompilace)
1998 Garbage Picking Field Goal Kicking Philadelphia Phenomenon, The (TV film)
1996 Fantom
1995 Showgirls
XTRO 3: Hlídejte si oblohu
1994 Dickwad
Mlčení šunek
1992 Pusinky už nekupuji
1991 Heroes of Desert Storm, The (TV film)
Mrtvé ticho (TV film)
Perspektiva požitků
Předem vinni
Stop at Nothing (TV film)
1990 Kmotr III
1989 Klec smrti
Romero
Červené jako krev
1988 Mafiánka (TV film)
1987 Medium Rare
1985 Zubaté ostří
1983 Deadly Force
1982 Farrellová pro lidi (TV film)
1981 People vs. Jean Harris, The (TV film)
1980 Lovec
Nezaručená zpráva o válce (TV film)
Vždycky zvítězit
1978 Ruby and Oswald (TV film)
1977 Martinelli, Outside Man (TV film)
1968 Fever Heat
1964 Naked Flame
1960 The Music Box Kid
1959 Al Capone

TV seriály

2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2002 První pondělí (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Dark (S02E09)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
2000 Manhattan, AZ (TV seriál)
1999 The Norm Show (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Jedináček (S06E12)
Dva otcové (S06E11)
1997 Fired Up (TV seriál)
Port Charles (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Sparks (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Horečky neznámého původu (S02E20)
1995 Brotherly Love (TV seriál)
Doupě (TV seriál)
Simon (TV seriál)
1994 Horká linka (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Home Free (TV seriál)
Joe's Life (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pilot (S04E23)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Byt či nebyt (S01E08)
Muži v klobouku (TV seriál)
Tequila a Bonetti (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
The Man in the Family (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Ferris Bueller (TV seriál)
Lifestories (TV seriál)
The Fanelli Boys (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Jesse Hawkes (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1987 Trying Times (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S03E03)
1986 Amen (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
One Big Family (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
Starman (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Jedna pro zahřátí (S01E15)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Stir Crazy (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Steambath (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Fame (TV seriál)
Police Squad! (TV seriál)
Rendezvous at Big Gulch (Terror in the Neighborhood) (E05)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)
1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Barney Miller (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Beachcomber (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Wrangler (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Grand Jury (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

1979 In Search of Historic Jesus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace