foto

Patrick Bristow

  • nar. 26.9.1962 (55 let)
    Los Angeles County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 After Ours
Mistrust
2014 My Trip Back to the Dark Side
Realita
Transformers: Zánik
2013 Pot a krev
2012 Lose Yourself
2010 All About Evil
2008 Friends & Lovers: The Ski Trip 2
2006 Jimmy and Judy
Pro-Choice
The Enigma with a Stigma
2005 Trestná lavice
Úzký kruh
2003 Detonátor
2001 Beethoven 4
1998 I'm Losing You
1997 Austin Powers: Špionátor
Soumrak rodiny Goldových (TV film)
1995 Bucket of Blood (TV film)
Showgirls
1994 Revenge of the Red Baron
1993 A tak jsem si vzal řeznici
1991 Šílený
1990 Once In a Blue Moon (TV film)

TV seriály

2015 Bella a buldoci (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Drugs Actually (S05E11)
2012 Crash & Bernstein (TV seriál)
2011 Neuvěřitelné příběhy Bucketa a Skinnera (TV seriál)
Old Dogs & New Tricks (TV seriál)
Poslední chlap (TV seriál)
2010 Elvira's Movie Macabre (TV seriál)
Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Star-ving (TV seriál)
2008 Rita Rocks (TV seriál)
2007 Head Case (TV seriál)
2006 Big Day (TV seriál)
Lovespring International (TV seriál)
Minor Accomplishments of Jackie Woodman, The (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
2004 Listen Up (TV seriál)
Significant Others (TV seriál)
2003 That's So Raven (TV seriál)
2002 Fillmore! (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Ropuší problém (S02E14)
Dejte mi svůj hlas (S02E10)
1999 Amanda Show, The (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Poslední skaut (S01E06)
Bumtarata smrt (S01E03)
Grown Ups (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Taneční kreace (S06E10)
1998 Brian Benben Show (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
1997 Head Over Heels (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Kirk (TV seriál)
Platypus Man (TV seriál)
Život s Louiem (TV seriál)
1994 Bláznovy fejetony (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
Tom (TV seriál)
1993 Black Tie Affair (TV seriál)
Mommies, The (TV seriál)
Second Half, The (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1991 Charlie Hoover (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Riders in the Sky (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
U nás na radnici (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1985 Hollywoodské ženy (TV seriál)

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)
1990 On the Television (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace