foto

Marlene Forte

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Cesta zpátky
2019 Na nože
2018 El Chicano
2016 Irving
2015 I Am Gangster
Vražda v Mexiku (TV film)
2014 The Single Moms Club
2013 Plush
Pár nenormálních aktivit
Times Like These
Unidentified
2011 Naposledy bez tebe
2009 Star Trek
2008 Ztracená: Pravdivý příběh Delimar (TV film)
2007 Adrift in Manhattan
2005 Cut Off
Indocumentados
Shooting Vegetarians
Vzestup a pád moderátora Bar Micva
2002 Správný ženský jsou do kulata
2001 Reunion
2000 Our Song
1998 Bury the Evidence
Mob Queen
1997 Cesta do ráje (TV film)
Lena's Dreams
1991 The Bronx War

TV seriály

2020 All Rise (TV seriál)
Bye Bye Bernie (E14)
2018 Půjčovna masa (TV seriál)
Zabijáci (S01E10)
Běsnění v nebi (S01E09)
Muž s mou tváří (S01E06)
další epizody (6)
Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Rata/Ch'o (S01E08)
Cucaracha/K'uruch (S01E07)
Runaways (TV seriál)
Doomsday (S01E09)
Tsunami (S01E08)
Shooter (TV seriál)
Patron Saint (S03E12)
Family Fire (S03E11)
2017 13. okrsek (TV seriál)
Poslední šance (E09)
Nad očekávání (E05)
Osobní záležitosti (E02)
další epizody (4)
Superstore (TV seriál)
Integrity Award (S02E16)
The Fosters (TV seriál)
Engaged (S05E08)
Sex Ed (S04E15)
2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Bůh Šiva (S02E07)
Kniha žalmů (S02E06)
Krev v ulicích (S02E04)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Imigranti (S02E13)
The Fosters (TV seriál)
Sixteen (S03E17)
2015 Code Black (TV seriál)
We Plug Holes (S01E02)
The Fosters (TV seriál)
Faith, Hope, Love (S03E07)
Father's Day (S03E02)
The End of the Beginning (S02E21)
další epizody (4)
2014 Dallas (TV seriál)
Victims of Love (S03E12)
Hurt (S03E11)
Dead Reckoning (S03E10)
další epizody (6)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Hlubiny (S02E08)
Dallas (TV seriál)
Legacies (S02E15)
Guilt by Association (S02E14)
Love & Family (S02E13)
další epizody (7)
2012 Dallas (TV seriál)
Revelations (S01E10)
Family Business (S01E09)
The Enemy of My Enemy (S01E06)
další epizody (6)
2011 Caribe Road (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Poslední hřebíček (S03E15)
2010 Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 11 (S02E05)
Zpátky do školy (TV seriál)
Angličtina jako druhý jazyk (S01E24)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Svatá smrt (S05E19)
2008 Odložené případy (TV seriál)
To pravé povolání (S06E02)
2007 Za rozbřesku (TV seriál)
What If It's Him? (E13)
What If They're Connected? (E09)
What If He's Not Alone? (E07)
Ztraceni (TV seriál)
Muž z Tallahassee (S03E13)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ranaři (S07E19)
Pohotovost (TV seriál)
Válka se vrací domů (S14E01)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Přestupek (S02E07)
Jericho (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Lincoln Heights (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The Last Hurrah (S07E20)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kluk na stromě (S01E03)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Samoobhájce (S03E02)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2002 For the People (TV seriál)
George Lopez (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Sight Unseen (S01E07)
You Can't Go Home Again (S01E05)
The Ties That Bind (S01E03)
další epizody (5)
My Wife and Kids (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Šedesátka (S01E13)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Shield (S09E17)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Double Down (S07E19)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Familia?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky