foto

Marlene Forte

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Altered Carbon
2016 Irving
2015 I Am Gangster
Vražda v Mexiku (TV film)
2014 The Single Moms Club
2013 Pár nenormálních aktivit
Plush
Times Like These
Unidentified
2011 Naposledy bez tebe
2009 Star Trek
2008 Ztracená: Pravdivý příběh Delimar (TV film)
2007 Adrift in Manhattan
2005 Cut Off
Indocumentados
Shooting Vegetarians
Vzestup a pád moderátora Bar Micva
2002 Správný ženský jsou do kulata
2001 Reunion
2000 Our Song
1998 Bury the Evidence
Mob Queen
1997 Cesta do ráje (TV film)
Lena's Dreams
1991 Bronx War, The

TV seriály

2017 A.P.B. (TV seriál)
Personal Matters (E02)
Hard Reset (E01)
2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Bůh Šiva (S02E07)
Kniha žalmů (S02E06)
Krev v ulicích (S02E04)
2015 Code Black (TV seriál)
2012 Dallas (TV seriál)
2011 Caribe Road (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Poslední hřebíček (S03E15)
2008 Odložené případy (TV seriál)
To pravé povolání (S06E02)
2007 Ztraceni (TV seriál)
Muž z Tallahassee (S03E13)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)
Za rozbřesku (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kluk na stromě (S01E03)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Samoobhájce (S03E02)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2002 For the People (TV seriál)
George Lopez (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
My Wife and Kids (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace