foto

Charlton Heston

  • nar. 4.10.1923
    Evanston, Illinois, USA
  • zem. 5.4.2008 (84 let)
    Beverly Hills, Los Angeles, California, USA

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Academy Awards

Golden Globes

Razzies

Herecká filmografie

Filmy

2010 Genghis Khan: The Story of a Lifetime
2003 Ben Hur
Můj otec Mengele
2001 Jako kočky a psi
Planeta opic
Poslání
Taková rodinná romance
1999 Vítězové a poražení
1998 Armageddon
Gideon
1997 Herkules
1996 Aljaška
Dark Mist, The
Hamlet
1995 Anděl pomsty (TV film)
Texas (TV film)
1994 Pravdivé lži
Šílenství
1993 Tombstone
Waynův svět 2
1992 Gengis Khan
Noel (TV film)
Tisíc hrdinů (TV film)
1991 Cults: Saying No Under Pressure
Krvavá přísaha (TV film)
1990 Jako anděl
Malí únosci (TV film)
Ostrov pokladů (TV film)
Sluneční hrozba
1989 Call from Space
Únos (TV film)
1988 Muž do nepohody (TV film)
1987 Hrdí muži (TV film)
1984 Nimrod východní Afriky (TV film)
1982 Zlatý důl
1981 Way They Were, The (TV film)
1980 Horalové
Probuzení
1978 Ponorka na dně
1977 Princ a chuďas
1976 Bitva o Midway
Odpočítávání smrti
Poslední ostří hoši
1975 The Fun of Your Life
1974 Letiště 1975
Tři mušketýři 2
Zemětřesení
1973 Soylent Green
Tři mušketýři
1972 Antony and Cleopatra
Hlas divočiny
Konečná stanice: Peklo
1971 The Omega Man
1970 Do nitra Planety opic
Havajané
Julius Caesar
1969 Číslo jedna
1968 Elizabeth the Queen (TV film)
Planeta opic
Will Penny
1967 Kontrapunkt
1966 Chartúm
What Is a Boy (TV film)
1965 Major Dundee
Největší příběh všech dob
Ve službách papeže
Válečník
1963 55 dní v Pekingu
Diamond Head
Patriots, The (TV film)
1962 Pigeon That Took Rome, The
1961 An Old Fashioned Thanksgiving
Cid
1959 Ben Hur
Zkáza Mary Deare
1958 Dotek zla
Pirát
Velká země
1956 Desatero přikázání
Tři násilníci
1955 Daleké obzory
Lucy Gallant
The Private War of Major Benson
1954 Secret of the Incas, The
The Naked Jungle
1953 Arrowhead
Bad for Each Other
Pony Express
The President's Lady
Three Lives
1952 Největší představení na světě
Ruby Gentryová
The Savage
1950 Dark City
Julius Caesar
Wuthering Heights (TV film)
1949 Jane Eyre (TV film)
1941 Peer Gynt

TV seriály

2019 The Orville (TV seriál) - a.z.
Blood of Patriots (S02E10) - a.z.
1999 Camino de Santiago (TV seriál)
1998 Přátelé (TV seriál)
Joey není ve své kůži (S04E14)
1996 Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
1983 Policejní šéfové z Delana (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Medallion Theatre (TV seriál)
1952 Curtain Call (TV seriál)
Omnibus (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
The Clock (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2019 Making Apes: The Artists Who Changed Film - a.z.
2016 Nejsem žádný tvůj negr - a.z.
The Lost City of Cecil B. DeMille - a.z.
2015 Bienvenido Mr. Heston - a.z.
Orson Welles, autopsie d'une légende (TV film) - a.z.
2013 Cooper and Hemingway: The True Gen
The March (TV film) - a.z.
2010 Kameraman: Život a dílo Jacka Cardiffa
2009 Hollywood sul Tevere - a.z.
2008 Proboha!
2006 People's President, The (TV film)
2005 Ben-Hur: The Epic That Changed Cinema
2004 Cecil B. DeMille: American Epic (TV film)
Sam Peckinpah's West: Legacy of a Hollywood Renegade (TV film)
2003 Christmas from Hollywood - a.z.
Sex at 24 Frames Per Second - a.z.
2002 Bowling for Columbine - a.z.
Filmové žánry (TV seriál)
Reinhard Heydrich: Zosobněné zlo (TV film)
2001 A&E Biography: Jennifer Jones - Portrait of a Lady (TV film)
Intimate Portrait: Shirley Jones (TV film)
Larry and Vivien: The Oliviers in Love (TV film)
Last Party 2000
2000 Heston of the Apes
When the Pipers Play (TV film)
1999 20th Century: Yesterday's Tomorrows, The (TV film)
Bagpipe: Instrument of War - Part 2 (TV film)
Best of Film Noir, The
Forever Hollywood (TV film)
Hollywood a Bible (TV film)
John Ford - americká vize (TV film)
1998 A&E Biography: Roddy McDowall - Hollywood's Best Friend (TV film)
Aljaška: Duch divočiny - vyp.
Bagpipe: Instrument of War - Part 1 (TV film)
Behind the Planet of the Apes (TV film)
Best of Hollywood, The (TV film)
John Wayne: The Unquiet American
Tajemství války (TV seriál)
1997 Big Guns Talk: The Story of the Western (TV film)
Charlton Heston Presents the Bible
Hollywood Aliens & Monsters (TV film)
I Am Your Child (TV film)
In Search of Hamlet (TV film)
Off the Menu: The Last Days of Chasen's
1996 A&E Biography: Solomon & Sheba (TV film)
Andersonville Diaries (TV film)
Ben Johnson: Third Cowboy on the Right
Ruby Wax Meets... (TV seriál)
Tajemný původ člověka (TV film)
1995 America: A Call to Greatness (TV film)
Charlton Heston: Muž do každého počasí (TV film)
Great Battles of the Civil War, The (TV seriál)
1994 A Century of Cinema
Wyatt Earp: Walk with a Legend (TV film)
1993 Mystery of the Sphinx (TV film)
1992 Dying for a Smoke
MGM: When the Lion Roars (TV seriál)
Symphony for the Spire (koncert)
1991 Air Force One: The Planes and the Presidents (TV film)
1988 Nejslavnější kaskadérské výkony na světě (TV film)
With Orson Welles: Stories from a Life in Film (TV film)
1987 Biography (TV seriál)
1986 All-Star Celebration Honoring Martin Luther King Jr., An (koncert)
Directed by William Wyler
Liberty Weekend (TV film)
1985 The Fantasy Film Worlds of George Pal
1979 The Horror Show - a.z.
1976 America at the Movies
They Were There
1973 Look at the World of SOYLENT GREEN, A
1971 Vietnam! Vietnam!
1970 Festival Game, The
King: A Filmed Record... Montgomery to Memphis
1968 Rowan & Martin at the Movies
1967 All About People
Bogart (TV film) - herec, vyp.
Mondo Hollywood - a.z.
Think Twentieth
While I Run This Race
1965 Egyptologists, The
F.D.R. (TV seriál)
Verifica incerta - Disperse Exclamatory Phase - a.z.
1963 Five Cities of June, The
Hollywood: The Great Stars (TV film) - a.z.
Tribute to John F. Kennedy from the Arts, A (TV film)
1958 Screen Snapshots: Salute to Hollywood
1950 Introducing Charlton Heston

Režijní filmografie

Filmy

1988 Muž do nepohody (TV film)
1982 Zlatý důl
1972 Antony and Cleopatra

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(113)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace