foto

Karly Rothenberg

  • nar. 29.10.1962 (58 let)
    Denver, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Threat Level Midnight: The Movie (TV film)
2016 Mascots
2015 How Not to Propose (TV film)
Martyrs
2009 Ledové snění (TV film)
2006 Co bych neudělal pro lásku… (TV film)
Half Empty
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Rodinné záležitosti (TV film)
2005 Jane Doeová: Zmizení (TV film)
Zelená je tráva
2004 I Am Stamos
Rande s celebritou
2003 Čas vzpomínek (TV film)
1987 Extrémní předsudek
1986 Konečná hranice (TV film)
When the Bough Breaks (TV film)

TV seriály

2020 Tohle jsme my (TV seriál)
After the Fire (S04E17)
2019 Doktoři (TV seriál)
Vedlejší účinky (S02E16)
Grace a Frankie (TV seriál)
Dámská jízda (S05E06)
2018 Homecoming (TV seriál)
Work (S01E09)
Život beze slov (TV seriál)
N-E-- NEW JJ (S03E04)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Motorcycle (S05E17)
Máma (TV seriál)
Charlotte Brontë and a Backhoe (S05E14)
2017 Americký vandal (TV seriál)
Clean Up (S01E08)
Climax (S01E07)
Premature Theories (S01E05)
další epizody (7)
Atypický (TV seriál)
To je moje mikina (S01E05)
Malý Sheldon (TV seriál)
Nášivka, modem a Zantac (S01E06)
Život beze slov (TV seriál)
S-T-- STAR W-- WARS W-- WARS (S02E09)
T-TR-- TRAINING D-A-- DAY (S02E04)
F-I-- FIRST S-E-- SECOND F-- FIRST DAY (S02E02)
další epizody (4)
2016 Crowded (TV seriál)
Code Black (TV seriál)
What Lies Beneath (S02E07)
One Mississippi (TV seriál)
The Cat's Out (S01E03)
2015 Superstore (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Family Affair (S06E14)
2014 Zkažená úča (TV seriál)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Return (S09E08)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Rozruch v porotě (S09E09)
2012 Go On (TV seriál)
Back, Back, Back... It's Gone! (E10)
Strážce pořádku (TV seriál)
Guy Walks Into a Bar (S03E10)
2011 The Protector (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Nadešel tvůj čas (S02E10)
Průměrňákovi (TV seriál)
Halloween II (S03E07)
Chirurgové (TV seriál)
Jak se do lesa volá... (S08E03)
Kancl (TV seriál)
Threat Level Midnight (S07E16)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nepřítel na kopci (S09E04)
2010 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
A Very Sunny Christmas (S06E13)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Paul se vrací (S07E01)
2009 Kancl (TV seriál)
Secret Santa (S06E13)
Heavy Competition (S05E22)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Sfouknuto (S04E06)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Holoubek (S01E04)
Kancl (TV seriál)
Školení bezpečnosti práce (S03E19)
Tráva (TV seriál)
A Pool and His Money (S03E02)
2006 Velká láska (TV seriál)
Oslava pro Betty (S01E09)
Kancl (TV seriál)
Hoši a děvčata (S02E15)
2005 Kancl (TV seriál)
Sexuální harašení (S02E02)
Basketbal (S01E05)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Gets a Magazine Cover (S01E10)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
The Tendercrisp Chicken Comedy Half Hour (S02E13)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Seder (S05E07)
2004 Blue Collar TV (TV seriál)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
That's So Raven (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Presumpce neviny (S01E11)

Host

TV pořady

2002 The Jamie Kennedy Experiment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky