foto

Lorna Raver

  • nar. 9.10.1943 (76 let)

Biografie

Lorna Raver, zvaná někdy jako Lorna Raver Johnson, se narodila 9. října 1943. Jako řada jejích hereckých kolegů si, jako divadelní herečka, přivydělává hojným účinkováním v divácky úspěšných seriálech. A jsou jich opravdu desítky. Od kultovních kousků typu BEVERLY HILLS 90210, DOKTORKA QUINNOVÁ, MLADÍ A NEKLIDNÍ a STAR TREK: VOYAGER přes GILMOROVA DĚVČATA, CSI a PLASTICKOU CHIRURGII až k ODLOŽENÝM PŘÍPADŮM a ZOUFALÝM MANŽELKÁM. Výčet je opravdu rozsáhlý.

DRAG ME TO HELL je teprve jejím pátým účinkováním ve filmu. Se Samem Raimim a Alison Lohman se zúčastnili zkoušek před natáčením, kde režisér sdělil své odvážné představy. V té době Lorna také čerpala z různých pramenů, aby co nejvěrněji napodobila bulharskou cikánskou čarodějnici. Setkala se s rodilou bulharskou romkou kvůli vypilování akcentu. Doladilo se její finální vzezření pro vzbuzení co nejsilnějších emocí. Surový souboj v autě byl take místem pro konzultaci s kaskadéry vzhledem k tomu, že s tímto aspektem uměleckého vyjádření neměla ani jedna z hereček zkušenosti.

Zda bude Lorna Raver v budoucnu bavit opět pouze seriálové fanoušky, nebo se objeví i v dalším kvalitním snímku, je ve hvězdách. Jisté je, že na její herecké zkušenosti je radost pohledět.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sinbad: The Fifth Voyage
2013 Rushlights
2011 The Caller
2009 Ozbrojení a nebezpeční
Stáhni mě do pekla
2007 Jane Doeová: Pouta, která spojují (TV film)
2006 Stávka (TV film)
2003 Candor City Hospital
First Watch
1996 Maniak
1990 Životní šance

TV seriály

2014 Mizera (TV seriál)
2013 Chirurgové (TV seriál)
Thriller (S10E07)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Bobr a vydra (S04E23)
One Tree Hill (TV seriál)
I Just Died in Your Arms Tonight (S07E08)
2008 Eli Stone (TV seriál)
One More Try (S01E05)
Freedom (S01E02)
Raising the Bar (TV seriál)
2007 Side Order of Life (TV seriál)
2006 Po právu (TV seriál)
Confessions (E04)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Hořký konec Edwina Poolea (S02E24)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křížem krážem (S07E05)
2005 Tráva (TV seriál)
Probuzení (S01E05)
2004 Clubhouse (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Oko za oko (S01E05)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vrať se ke mně (S01E10)
Odložené případy (TV seriál)
Požár na diskotéce (S01E15)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Čarodějky (TV seriál)
Je to v očích (S05E06)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Mladíček na útěku (S02E09)
Ally McBealová (TV seriál)
Pan Bo (S04E11)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Q junior (S07E18)
2000 Býk (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Jednou zatřást a dost (S01E14)
1999 Stark Raving Mad (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Správná věc (S08E06)
1996 Chameleon (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Pravdivé lži (S02E12)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Getting By (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2017 78/52 - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky