foto

Lorna Raver

  • nar. 9.10.1943 (74 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Lorna Raver, zvaná někdy jako Lorna Raver Johnson, se narodila 9. října 1943. Jako řada jejích hereckých kolegů si, jako divadelní herečka, přivydělává hojným účinkováním v divácky úspěšných seriálech. A jsou jich opravdu desítky. Od kultovních kousků typu BEVERLY HILLS 90210, DOKTORKA QUINNOVÁ, MLADÍ A NEKLIDNÍ a STAR TREK: VOYAGER přes GILMOROVA DĚVČATA, CSI a PLASTICKOU CHIRURGII až k ODLOŽENÝM PŘÍPADŮM a ZOUFALÝM MANŽELKÁM. Výčet je opravdu rozsáhlý.

DRAG ME TO HELL je teprve jejím pátým účinkováním ve filmu. Se Samem Raimim a Alison Lohman se zúčastnili zkoušek před natáčením, kde režisér sdělil své odvážné představy. V té době Lorna také čerpala z různých pramenů, aby co nejvěrněji napodobila bulharskou cikánskou čarodějnici. Setkala se s rodilou bulharskou romkou kvůli vypilování akcentu. Doladilo se její finální vzezření pro vzbuzení co nejsilnějších emocí. Surový souboj v autě byl take místem pro konzultaci s kaskadéry vzhledem k tomu, že s tímto aspektem uměleckého vyjádření neměla ani jedna z hereček zkušenosti.

Zda bude Lorna Raver v budoucnu bavit opět pouze seriálové fanoušky, nebo se objeví i v dalším kvalitním snímku, je ve hvězdách. Jisté je, že na její herecké zkušenosti je radost pohledět.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sinbad: The Fifth Voyage
2013 Rushlights
2011 The Caller
2009 Ozbrojení a nebezpeční
Stáhni mě do pekla
2007 Jane Doeová: Pouta, která spojují (TV film)
2006 Stávka (TV film)
2003 Candor City Hospital
First Watch
1996 Maniak
1990 Životní šance

TV seriály

2014 Mizera (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
2007 Side Order of Life (TV seriál)
2006 Po právu (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Probuzení (S01E05)
2004 Clubhouse (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vrať se ke mně (S01E10)
Odložené případy (TV seriál)
Požár na diskotéce (S01E15)
2003 Dragnet (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Mladíček na útěku (S02E09)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Q junior (S07E18)
2000 Býk (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Stark Raving Mad (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Pravdivé lži (S02E12)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Getting By (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace