foto

Marion Ross

  • nar. 25.10.1928 (90 let)
    Albert Lea, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Senior Entourage
2016 The Final Show
2014 A Perfect Christmas List (TV film)
A Reason
Signed, Sealed, Delivered for Christmas (TV film)
Sweet Surrender (TV film)
2013 Heebie Jeebies (TV film)
2012 Vážený Drákulo
2011 Keeping Up with the Randalls (TV film)
2010 Scooby Doo! Prokletí nestvůry z jezera (TV film)
2009 Květinářka (TV film)
2008 Suprhrdina
2007 Chechták
Holly Hobbie a její přátelé: Navždy přátelé
Music Within
2006 Community Service (TV film)
Rodinné záležitosti (TV film)
2003 Velké dítě Dickie Roberts
2001 Dvě dámy a boxer (TV film)
1999 Last Best Sunday, The
1998 About Sarah (TV film)
Jezero (TV film)
1997 Třetí dvojče (TV film)
1996 Tichý úkryt (TV film)
Večernice
1995 Hart a Hartová: Tajemství srdce (TV film)
1994 Danielle Steel: Srdce si nedá poroučet (TV film)
1985 Otcovy hříchy (TV film)
1981 Midnight Offerings (TV film)
1980 Skyward (TV film)
1979 Survival of Dana (TV film)
1977 Grand Theft Auto
1974 Richie's Car
1972 Weekend Nun, The (TV film)
1971 Honky
1970 Colossus: The Forbin Project
Letiště
Psychiatrist: God Bless the Children, The (TV film)
1969 Any Second Now (TV film)
1961 Blueprint for Robbery
1960 The Slowest Gun in the West (TV film)
1959 It Started with a Kiss
Operace Spodnička
1958 Some Came Running
Učitelčin miláček
1957 God Is My Partner
Lizzie
1956 Best Things in Life Are Free, The
Blithe Spirit (TV film)
Cesta kolem světa za 80 dní
The Proud and Profane
Žízeň po životě
1954 Pushover
Příběh Glenna Millera
Sabrina
Secret of the Incas, The
1953 Forever Female

TV seriály

2013 Mámou přes noc (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Není nad domov (S02E09)
Průměrňákovi (TV seriál)
Slavnostní vyřazení (S04E24)
2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
Pečovatelka (S02E05)
Bratři a sestry (TV seriál)
Není kouře bez ohně (S04E21)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Cesta před námi (S04E01)
2007 Bratři a sestry (TV seriál)
Jde sem něco divného (S01E13)
2006 Mistr Manny (TV seriál)
2005 Tak trochu mimo (TV seriál)
The Boondocks (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Blues svatebních zvonů (S05E13)
Griffinovi (TV seriál)
Otec, syn a svatý Fonz (S04E18)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Kralující Lorelai (S04E16)
Lorelai volá SOS (S04E14)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Konfrontace (S03E15)
Nečekaná návštěva (S03E10)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Třetí Lorelai (S01E18)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Postcards From Heaven (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Spongebob v kalhotách (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Halloween (S02E05)
Babiččina smrt (S01E23)
1998 Loď lásky (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S01E12)
Mizerná neděle (S01E10)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Boys Are Back, The (TV seriál)
Burkeho zákon (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
Pod ochranným dohledem (TV seriál)
Sweet Justice (TV seriál)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Harryho záveť (S06E07)
1989 Living Dolls (TV seriál)
1986 You Again? (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Joanie Loves Chachi (TV seriál)
1978 Pearl Harbor (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
1973 Escape (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Paradise Bay (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Ford Star Jubilee (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
Life with Father (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Dokumentární

2013 I Know That Voice
2000 I Love 1970's (TV seriál)
1996 The Great War and the Shaping of the 20th Century (TV seriál)
1988 American Experience (TV seriál)

TV pořady

2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
The 8th Annual TV Land Awards (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2003 ABC 50th Anniversary Blooper Celebration (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1993 The 45th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1992 The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1976 Break the Bank (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace