foto

Roger R. Cross

  • nar. 19.10.1969 (47 let)
    Christiana, Jamajka
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Roger se narodil na Jamajce, ve svých 11 letech se odstěhoval se svou rodinou do Vancouveru. Vystudoval letectví na univerzitě v Langley. Roku 1990 začal pracovat jako kaskadér, ale téhož roku také započal kariéru herce.

Jako každý jiný, tak i Roger začal svoji hereckou kariéru v několika seriálech, ve kterých si zahrál jen epizodní role. Jedna z jeho prvních známějších rolí přišla až roku 2005 v seriálu 24 HODIN, kde si zahrál roli agenta Curtise Manninga. Mihnul se v několika známějších filmech jako X-MAN 2 či WORLD TRADE CENTER, kde nestrávil příliš mnoho času. Roku 2011 přijal roli detektiva Hiltona v seriálu THE ARROW.

Roger není jedináček, má dva bratry a dvě sestry. V současnosti je ženatý s herečkou Josephine Jacob, žijí v Los Angeles a mají spolu jednoho syna.

Ondřej "Xavi6" Šedý

Herecká filmografie

Filmy

2017 Liga spravedlivých: Temno
2016 Hot Bath an' a Stiff Drink 2
2015 Re-Kill
12 Rounds 3: Lockdown
2013 Tasmánští čerti (TV film)
2012 Abducted: The Carlina White Story (TV film)
Noah
2009 Caprica (TV film)
Opatrovnictví (TV film)
Polární bouře (TV film)
2008 Den, kdy se zastavila Země
Ženy v balíku
2006 World Trade Center
2005 Královské výkupné
2004 Havárie letu 323 (TV film)
Riddick: Kronika temna
2003 Nezvratný osud 2
X-Men 2
2002 Deadly Little Secrets
Kid Bang
Narušitel (TV film)
Sniper
Tělo na tělo
2001 Černá díra
Útěk z pekla (TV film)
2000 Mrcha
Táta kovboj (TV film)
Ten, který přežil (TV film)
1999 Barva odvahy (TV film)
Dvojí obvinění
NASCAR Racers: The Movie (TV film)
Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku (TV film)
1998 Američtí draci
Nick Fury, zvláštní agent (TV film)
Oklahoma City: A Survivor's Story (TV film)
Plavba smrti (TV film)
1997 Klonován (TV film)
Smrtící asteroid (TV film)
Zachraňte Willyho 3
1996 Captains Courageous (TV film)
Skrytá posedlost (TV film)
1995 Dangerous Intentions
Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain
Psychopat
She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)
Skrýš
Surrogate, The (TV film)
1994 Beyond Suspicion (TV film)
Deadly Vows (TV film)
Disappearance of Vonnie, The (TV film)
Nemluv s cizinci (TV film)
Otázky srdce (TV film)
Válečná kořist (TV film)
1993 Judgment Day: The John List Story (TV film)
Kdopak to mluví 3
Zemětřesení na dálnici 880 (TV film)
Zrozen k rychlosti (TV film)
Žena na římse (TV film)

TV seriály

2016 The 100 (TV seriál)
Thirteen (S03E07)
2015 Arrow (TV seriál)
Návrat (S03E14)
Dark Matter (TV seriál)
The Returned (TV seriál)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Není to pro každého (S01E04)
Den předtím (S01E01)
Orphan Black (TV seriál)
Governed as It Were by Chance (S02E04)
Rush (TV seriál)
Web Army (TV seriál)
2013 Arrow (TV seriál)
Tři duchové (S02E09)
Polámané panenky (S02E03)
Oběť (S01E23)
další epizody (6)
Motiv (TV seriál)
Ten, co vyváznul (S01E13)
Nelítostná (S01E12)
Brutál (S01E11)
další epizody (12)
The Dark Corner (TV seriál)
2012 Arrow (TV seriál)
Ohnivá múza (S01E07)
Odkaz (S01E06)
Nevinný muž (S01E04)
další epizody (5)
Continuum (TV seriál)
2010 Obscurus Lupa Presents (TV seriál) - a.z.
Za branou (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Hlídka (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
2007 Bionická žena (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S06E01)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S05E22)
Day 5: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S05E21)
Day 5: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S05E19)
další epizody (18)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S04E24)
Day 4: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S04E23)
Day 4: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S04E22)
další epizody (22)
4400 (TV seriál)
Pod zámkem (S02E10)
2004 Days, The (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Zánik (S03E03)
2002 Uneseni (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Cesta vzhůru (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
2gether: The Series (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Závody Nascar (TV seriál)
1998 Akta X (TV seriál)
Folie a Deux (S05E19)
First Wave (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Duchové (S02E13)
Shadow Raiders (TV seriál)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
První přikázání (S01E05)
Milénium (TV seriál)
Wide Open (S01E09)
1996 Akta X (TV seriál)
Průbojný (S03E17)
Ochránce (TV seriál)
Viper (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Změna (S01E12)
Podivné náhody (TV seriál)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Sokolí oko (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
Madison (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Muži v klobouku (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace