foto

Tomáš Karger

  • nar. 26.11.1964 (55 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nekorektní příběh
2018 Revival - Klip života
2015 Jan Hus (TV film)
2014 Sen
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2010 Dešťová víla
2009 Ať žijí rytíři!
2006 Indián a sestřička
2004 Myceni - náznak
1999 Nevěsta pro Paddyho (TV film)
1992 Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
1990 Houpačka
1987 Copak je to za vojáka...
Proč?
1983 Kluk za dvě pětky

TV seriály

2020 Slunečná (TV seriál)
Biskupí test (S01E25)
Strážným andělem proti své vůli (S01E17)
2019 Krejzovi (TV seriál)
Táta bez sukní (S01E48)
Modrý kód (TV seriál)
Změna plánu (S03E51)
Specialisté (TV seriál)
Spi sladce (S03E28)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Televize nebo vězení (S01E19)
Modrý kód (TV seriál)
Rovnou do ráje (S02E46)
Opravdová láska (S02E43)
Žádná měkota (S02E42)
další epizody (4)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Rasputinovi tajní agenti (S01E24)
Policie Modrava (TV seriál)
Hajný, který zmizel (S02E06)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Ranč (S01E01)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Duch zákona (E06)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Tak trochu ženatý (S01E09)
Pruhovaná vášeň (S01E07)
Svatební košile (S01E06)
další epizody (4)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
2010 Ať žijí rytíři! (TV seriál)
Přepadení (E06)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Hop nebo trop (TV seriál)
Na koních (S01E04)
1992 Náhrdelník (TV seriál)
1982 Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
Návrat (E13)
Motocross (E12)
Matka (E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2019 Jan Potměšil: Nikdy bych neměnil (TV film)
2007 Esther (TV film)
2005 Johanka z Arku (TV film)
2003 Pokračování příště (TV seriál)

Divadelní záznam

2009 Rozmarné léto (divadelní záznam)
2006 Růže pro Algernon (divadelní záznam)
2004 Prokletí rodu Baskervillů aneb Pozor zlý pes! (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1994 Filmopolis (TV pořad)