foto

Tomáš Karger

  • nar. 26.11.1964 (52 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Jan Hus (TV film)
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2010 Dešťová víla
2009 Ať žijí rytíři!
Rozmarné léto (divadelní záznam)
2006 Indián a sestřička
Růže pro Algernon (divadelní záznam)
2004 Myceni - náznak
Prokletí rodu Baskervillů aneb Pozor zlý pes! (divadelní záznam)
1999 Nevěsta pro Paddyho (TV film)
1992 Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
1990 Houpačka
1987 Copak je to za vojáka...
Proč?
1983 Kluk za dvě pětky

TV seriály

2017 Policie Modrava (TV seriál)
Hajný, který zmizel (S02E06)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Ranč (S01E01)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Duch zákona (E06)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Tak trochu ženatý (S01E09)
Pruhovaná vášeň (S01E07)
Svatební košile (S01E06)
další epizody (4)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
2009 Ať žijí rytíři! (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Hop nebo trop (TV seriál)
Na koních (S01E04)
1992 Náhrdelník (TV seriál)
1982 Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
Návrat (E13)
Motocross (E12)
Matka (E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2007 Esther (TV film)
2005 Johanka z Arku (TV film)

TV pořady

1994 Filmopolis (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace