Reklama

Reklama

Kókaku kidótai: Arise – Border 2: Ghost Whispers

  • Japonsko 攻殻機動隊ARISE Border 2: Ghost Whispers (více)

Recenze (12)

massdonfel 

všechny recenze uživatele

Hodnocení na csfd je často dost podivné. Po zhlédnutí druhého dílu ghost in the shell jsem se hned říkal, že tohle bylo opravdu dobré. Příběh i provedení i přes pořád nic neříkající hudbu jsem velmi zaskočen, že tento díl má skoro o 15% horší hodnocení než předchozí.. Tento film se týkal dalších budoucích členů sekce 9, především Batoa, Ishikawa a Saito,ale objevily se zde krom Togusy všichni. Záporák plukovník Sogu se nakonec ukáže jako pouhá figurka v kybersvětě. Jak jsem zmiňoval výše bavil jsem se více než u prvního dílu 75%. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Zbytečná akce za doprovodu lehce odpuzující hudby (netuším co to je, ale zní mi to jako jakási podivná kombinace techna a popu a to je pro mě asi stejně přitažlivé, jako kdyby ohudebnění obstarávala Eva a Vašek v doprovodu hip hopového uskupení "přátelé východního ghetta"), kde se místo nějakého propracovaného příběhu, nebo alespoň ozvláštnění akce sází na ustřelování robotických končetin přítomných kyborgů, což působí mnohem méně zábavně, než jak to zní. Valná část postav se chová blbózně a téměř vše je podřízeno jen a pouze existenci akce (Pandora, modul). Tenhle Šepot duchů je jednoduše moc hlasitý a nesmyslný. Krleš. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Konečne sa v tejto sérii niečo deje. Je to výživnejšie, akčnejšie, dejovo klasicky prešpekulované a hlavne je to menej filozofické a bez zbytočných kecov a nastavovanej kaše. Keď chcem vidieť sci-fi, jednoducho chcem vidieť zmysluplnú pointu a akciu. Tu som to celkom dostal, aj keď je to stále zasadené v univerze, ktoré mi už vo všeobecnosti jednoducho nesadlo. Takže v rámci možností si táto miniséria zatiaľ drží slušnú kvalitu. 60 % ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Odlehčenější a akčnější, avšak opět jsem se hodinu dobře bavila, a nevím, proč bych za to měla nějak víc srážet body. Skládání týmu se zase posunulo, takže v tomhle ohledu celkem spokojenost. Jen jsem nemyslela, že Saito je takový hovado a Togusa byl jako kde? A s tou umělou inteligencí mi připomněli mangu a první film, tak snad příště nepojedou rovnou vykrádačku. 7/10 ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Border 02: Ghost Whispers sa točí okolo plukovníka Sogu, súdeného za vojnové zločiny, mj. masaker utečencov počas bojov proti partizánom. Plukovník chce očistiť meno seba i svojich mužov a neváha preto povolať do zbrane bývalú jednotku a držať ako rukojemníkov takmer 20 miliónov Japoncov vďaka nahackovaniu dopravných systémov. Je zrejmé, že v tejto časti sa tvorcovia viac zamerali na akciu ako na komplikovaný príbeh, a to ma dosť sklamalo. Okrem toho na povrch vychádzajú logické kiksy (aj u Bata, ale mj. okolo Saita), animácia je oproti jednotke odfláknutá, hudba nevýrazná a celý diel je asi to najslabšie, čo som doteraz z celého univerza GitS videl. Lepšie povedané jeho jediná slabá súčasť. Značné sklamanie. HODNOTENIE: 45% ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama