foto

Dennis Arndt

  • nar. 23.2.1939 (80 let)
    Issaquah, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Sexy Pistols
Za nepřátelskou linií 2 - Osa zla
2005 Poslední dobrá vyhlídka
2004 Anakonda: Honba za krvavou orchidejí
Sniper 3
2003 S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
2002 Neporazitelný
Smrtící žár
2000 Exploze
1999 Anděl strážný (TV film)
1998 Kansas
Max Q (TV film)
Tmavá obrazovka (TV film)
1997 Asteroid (TV film)
Odveta (TV film)
Policajt ze San Francisca
Výkřiky v temnotě (TV film)
1996 Krakatice (TV film)
1995 Co si ušít do výbavy
The Return of Hunter (TV film)
1994 Poslední let (TV film)
Tears and Laughter: The Joan and Melissa Rivers Story (TV film)
1993 Boy Meets Girl (TV film)
1992 Stav: kritický (TV film)
Trýznivé pochybnosti (TV film)
Velký prachy
Základní instinkt
1991 One Special Victory (TV film)
1988 Ozvěny války
1974 Runaway on Rogue River (TV film)

TV seriály

2010 Past Life (TV seriál)
2006 Spiknutí (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2001 24 hodin (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Citizen Baines (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Get Real (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
Turks (TV seriál)
Wasteland (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Savannah (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 Home Court, The (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Nic netrvá věčně (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
Stat (TV seriál)
1990 Columbo (TV seriál)
Na programu vražda (S09E03)
1989 Dokud se nesejdeme (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
1988 Annie McGuire (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
TV 101 (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky