Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dave Skylark (James Franco) a jeho producent Aaron Rapaport (Seth Rogen) jsou autory populárního televizní pořadu o celebritách "Skylark Tonight". Když se jim donese, že severokorejský diktátor Kim Čong-un jejich show miluje, domluví si s ním rozhovor s vidinou, že se prosadí i na poli seriózní žurnalistiky. Zatímco se Dave a Aaron připravují na cestu do Pchjongchjangu,  plány jim poněkum naruší CIA, která dvojici nezkušených šílenců pověří jedním úkolem navíc: misí Kim Čong-una "oddělat"... (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (914)

Davies182 

všechny recenze uživatele

James Franco with Seth Rogen are my Frodo & Sam now, bitches! Třetí letošní krutopřísně naspeedovaná live-action komedie, záchvaty smíchu pravidelně po celou dobu (teda kromě té ukecanější části před finále). Sylvester Stalin FTW. O 5 min. později: A vůbec, srát na to, zvedám na pět! Poslední dobou sem hvězdičková maxima hážu častejš než zamindrákovanej teenager zaláskovanej do Twilightu, ale já za to asi tak můžu, že se dívám jenom na samý parádní filmy, žejo?!? ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Dokáží dva američtí pitomci zabít nejnebezpečnějšího diktátora na světě? Tahle strohá otázka si vysloužila hodně výživnou odpověď, u které snadno zapomenete na krušnou realitu a budete se bavit tím, kam až se tak jednoduchý nápad dá dovést. The Interview to hraje na hodně stran a snadno by se mohlo rozpliznout v nevtipnou frašku. Rogen s Goldbergem ale všechno (a všechny) ukočírovali tak dobře, že se budete s každou přibývající minutou bavit o něco víc. Další nekompromisní žánrová trefa! (8/10) ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mňa duo Goldberg / Rogen zatiaľ furt baví. Keď sa tomu pridá ešte aj James Franco, tak je s toho ďalšia vtipná uchylárna, ktorá rovnako ako minule (To je koniec!) nieje pre všetkých. Tento krát ponúkli aj celkom slušné efekty a akciu s vynikajúcou hudbou od Katty Perry! Celý film je jedna veľká prdel od Eminema, Pána Prstenov, cez Gordona-Levita až po Katty Perry. Fakt haluz, ktorá pod tými zvratkami ma aj celkom fajn príbeh. Som zvedavý s čím sa chalani vytiahnú nabudúce. Už teraz sa teším. 80% - 4* ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate divak dostane presne to, co ceka. Dvojka dementu se dostava do dementnich situaci a dela dementni veci a u toho se neustale fuckuje. Proste klasicka odpocinkova komedie, presne to, co od Franka, Rogena a spol. cekate. Tentokrat ozvlastneny mistem, kde se film odehrava a pribehem, kterej je sice vymletej, ale zaroven se mu neda uprit, ze se nad nim tvurci minimalne 20 minut zamysleli, takze to cely dava jakz takz smysl. Rogen je tentokrat upozadenej a celej film si pro sebe krade uchylak Franco, kteryho pak skvele doplnuje Randall Park, ten sice Kimovi moc podobnej neni, ale na to sere pes. Ve vysledku tak neprerusovanej prisun uchylnejch foru a sprostejch hlasek, ktery sice misty lehce spadnou do trapnosti, ale vetsinu casu dokazou skvele pobavit a obcas se povede i docela solidni akcni scena. Za me pohodova a svizna zabava a lepsi 4*. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// So absurd, so gay, so awesome! Těžko říct čím, ale ten film se tak nějak trefil do té hranice, kdy je to celé ještě skvěle vtipné a přestřelené ale musím říct, že to bylo těsně. Stačilo takhle málo a film bych prozíval a následně zhejtoval, naštěstí to Rogen s Francem vychytaly (luck or not) a já mám radost. Takové malé, Vánoční překvapení. Haters gonna hate. 4* ()

Galerie (24)

Zajímavosti (29)

  • Text v azbuke na tanku v doslovnom preklade znamená "pán alebo odsúdený". (m.a.t.o.)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

The Interview vládne internetu

The Interview vládne internetu

29.12.2014

Komedie The Interview, ve které se Seth Rogen a James Franco pokouší zabít severokorejského vůdce Kim Čong-una, měla jít o Vánocích do tisícovek kin po celém světě. Její premiéru ale zastavily… (více)

The Interview míří do kin

The Interview míří do kin

24.12.2014

Kolem komedie The Interview se v posledních dnech dějí hodně divoké věci. Filmový atentát na Kim Čong-una připravili o datum premiéry američtí kinaři, kteří jej svorně odmítli promítat poté, co se… (více)

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

19.12.2014

Hackerská skupina Guardians of Peace včera docílila zrušení premiéry komedie The Interview, v níž Seth Rogen a James Franco letí do Severní Koreje, aby se pokusili zabít jejího vůdce Kim Čong-una.… (více)

Reklama

Reklama